Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους»
και οι σταθερές Ναταλία & Σία
 

Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν.

Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς.

Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρετίσει ένας πολύ αγαπημένος μας ήρωας. Σνιφ, θα πω μόνο και τίποτε άλλο.

Πάντως το φινάλε του Α’ κύκλου, με τον γάμο της χρονιάς του Δημήτρη Μαρκέτου με την Άννα Ροδίτη, όπως ενημερώνει το κανάλι, παρακολούθησαν, έστω και για 1’, 1.022.000 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 χρονών η σειρά συγκέντρωσε μέση τηλεθέαση 15,7%, στους άνδρες έφτασε μέχρι και 22,5% και στις γυναίκες 22,1%. Από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου ο ΑΝΤ1 θα ξετυλίξει πάλι από την αρχή την ιστορία προβάλλοντας καθημερινά διπλό επεισόδιο.

Σε άλλα νέα, κάποιες τηλεοπτικές σταθερές δεν αλλάζουν. Θα μου πεις, γι’ αυτό τις λέμε και σταθερές. Έτσι λοιπόν η Ναταλία Γερμανού μαζί με την ομάδα της από το Καλύτερα δε γίνεται συνεχίζει στον Alpha κανονικότατα και τη νέα σεζόν. Η Ναταλία Αργυράκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Δημήτρης Πανόπουλος και Παναγιώτης Ραφαηλίδης παραμένουν δίπλα της. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο Alpha χθες.

Όπως χθες και ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε ότι η Σία Κοσιώνη ανανέωσε το συμβόλαιό της και παραμένει στο δυναμικό του για ακόμα δυο χρόνια. «Η ανανέωση έρχεται ως επιστέγασμα της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας των δυο πλευρών, τα τελευταία 17 χρόνια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.


Τα τρέιλερ αναμφισβήτητα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ενός προγράμματος. Το προξενιό της Ιουλίας, που έρχεται στον Alpha τη νέα σεζόν, ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το εξαιρετικό τρέιλερ. Ομολογουμένως είναι υπέροχο και οφείλεται στην κινηματογραφική ματιά της Έφης Γούση με την υψηλή αισθητική. Επιπλέον το παραδοσιακό γαμήλιο τραγούδι που ηχεί σχεδόν σαν μοιρολόι, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Όπως ενημερώνει το κανάλι με σχετικό δελτίο τύπου, κεντρικός άξονας της ιστορίας είναι το προξενιό της Ιουλίας, μιας νέας κοπέλας που αναγκάζεται να παντρευτεί έναν άντρα που δεν αγαπά. Όλα αυτά συμβαίνουν στα τέλη της δεκαετίας του ’50, σε μια αυταρχική κοινωνία που η θέση της γυναίκας δεν της άφηνε περιθώρια επιλογής. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιώργου Πολίτη. Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Απειρανθίτης και τη σκηνοθεσία ο Νίκος Κρητικός. Το υπέροχο καστ αποτελούν οι: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Ηλίας Βαλάσης. Και για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, ο Έλληνας πρωταγωνιστής του Φατίχ Ακίν, Αδάμ Μπουσδούκος.

Σε αυτό το σημείο θα φανερώσω μόνο το εξής για την ιστορία: Ο Μελέτης Ηλίας και ο Δημήτρης Σέρφας, από μπαμπάς και γιος που ήταν στα υπέροχα Καλύτερά μας χρόνια, θα γίνουν αντίζηλοι για τα μάτια της Ιουλίας.

Φιλούμπες

 

   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ