Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 

Οι μάσκες, οι συμπέθεροι και ένα Μουσικό Κουτί  

Έως 41 βαθμούς Κελσίου αναμένεται μέχρι την Κυριακή να «χτυπήσει» ο υδράργυρος. Σαράντα βαθμοί καίει το κορμί, που τραγουδούσε και η Ελένη Φουρέιρα. Εγώ ήδη σκάω πάντως... 

Και πάνω στην κάψα το απόγευμα θα μάθουμε αν θα.. πέσουν οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν υπάρχει συνωστισμός.

Την ίδια ώρα πάντως, η μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού δημιουργεί ανησυχία. Και επαγρύπνηση πρέπει. Θα προτιμούσα βέβαια εδώ, αντί για τη μετάλλαξη Δέλτα, να γράψω ότι το Τζέλα Δέλτα είχε πρόβλημα, δεν είχε φουγάρα.

Απόψε στις 22.00 το υπέροχο Μουσικό κουτί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, ρίχνει καλοκαιρινή αυλαία και ανανεώνει το εισιτήριο του με την ΕΡΤ1, για την επόμενη σεζόν. Οι δύο οικοδεσπότες θα μας συστήσουν και τη Μπάντα του Κουτιού, που αποδίδει μοναδικά την επιθυμία του Νίκου Πορτοκάλογλου για πρωτότυπες εκτελέσεις, αγαπημένων τραγουδιών σε νέους μουσικούς δρόμους.

Παραμένω στην ΕΡΤ1. Μεθαύριο, δηλαδή την Παρασκευή 25 Ιουνίου, η Έλενα Κατρίτση υποδέχεται στην εκπομπή της Προσωπικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Για τον σεφ μιλάνε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Αθηναγόρας Κωστάκος αλλά και η σύντροφός του, ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου, η Ζορζέτ των Άγριων Μελισσών.

Kαρντάσης αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, ζαλισμένος από τη μυρωδιά των τσουρεκιών τα οποία αγόρασε, φεύγοντας ξέχασε στο ζαχαροπλαστείο το σακίδιό του, μέσα στο οποίο είχε και το όπλο του. Ας κάνουμε λίγο χιούμορ. Σιγά πως κάνουν έτσι. Και τότε στο Παρά πέντε, ο Σπύρος είχε ξεχάσει στο κάμπινγκ τις παντόφλες του.

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Συνεχίζονται τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του Mega με την υπογραφή του συγγραφικού διδύμου, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. 

Το έργο που πρωτοπαρουσιάστηκε στο θέατρο πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια, μεταφέρεται στην τηλεόραση με ένα πολύ δυνατό καστ: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka. Επίσης θα δούμε τους Ελένη Γερασιμίδου, Κατερίνα Ζαρίφη, Πηνελόπη Πιτσούλη και Αλέξανδρο Αντωνόπουλο.


Σημειώνεται ότι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βασίλης Κούκουρας, Νατάσα Κοτσοβού, Κώστας Καζάκας, είχαν πρωταγωνιστήσει και στο θεατρικό ανέβασμα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
Τα unfollow των «Παγιδευμένων», η νέα θεατρική συνεργασία Λαγούτη & Φεντόρουφ και οι «Τρεις Χάριτες» Μια πολύ αγαπημένη σειρά ολοκληρώνει σύντομα την τηλεοπτική της διαδρομή και λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε, συζητείται κυρίως για τα unfollow στο Ι nstagram μεταξύ των πρωταγωνιστών παρά για το τέλος της. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τους Παγιδευμένους του ΑΝΤ1 που μάλιστα την Παρασκευή 21 Ιουνίου οι συντελεστές ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα. Οι χρήστες του Twitter  και φανατικοί της σειράς  εντόπισαν τα unfollow  - μα τι Σέρλοκ Χολμς σας έπιασε κι εσάς😂😂-  μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών Μιχάλη Λεβεντογιάννη και Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ ενώ είχε προηγηθεί εδώ και καιρό κι εκείνο του Πέτρου Λαγούτη προς τον συνάδελφό του. Ανάμεσα στα πολλά σχόλια, ξεχώρισα ένα: Οι σχέσεις των ανθρώπων δεν ορίζονται από τα follow και τα unfollow . Όσοι αγαπήσαμε τη σειρά ας μείνουμε στην ουσία: Μια ωραία ιστορία μυθοπλασίας που οι ερμηνείες των ηθοποιών μας έκαναν να την αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο. Αν
Οι ερμηνείες στις «Ψυχοκόρες» και η Σάττι έριξε τη ζαριά της                                                                                                                                                                                        Credit: Peggy Theodorogianni Από την αρχή της σεζόν ακούστηκαν τα καλύτερα λόγια για ένα σήριαλ στον ΑΝΤ1+, τις περίφημες «Ψυχοκόρες». Οπότε είχα μεγάλη περιέργεια να δω αυτό το σήριαλ. Αναρωτιόμουν: «Τόσος ντόρος να είναι για το τίποτα;» Και είδα λοιπόν, τα δυο πρώτα επεισόδια τα οποία μετέδωσε ο ΑΝΤ1 το βράδυ της Τετάρτης 6 Μαρτίου. Δεν θα συγκρίνω τις «Ψυχοκόρες» με άλλες σειρές διότι είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση και δεν γίνεται να συγκρίνεις ανόμοια προγράμματα. Επιπλέον ο χρόνος είναι αυτός που επιβεβαιώνει αν αξίζει μια τηλεοπτική παραγωγή ή όχι. Εγώ θα σταθώ απλά στην πρώτη αίσθηση που μου άφησε η σειρά με τα δυο αρχικά επεισόδια. Με τόσα που είχα ακούσει είχα άλλες προσδοκίες. Δεν απορρίπτω φυσικά το σήριαλ γιατί ομολογουμένως εί