Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Πρωινάδικα, Survivor και μια "Θηλιά" για το τέλος! 

Η χάρη των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών έφτασε μέχρι τη γιαγιά της Μαριαλένας. Η Survivor εγγονή στον Άγιο Δομίνικο, η γιαγιά στην κάμερα του Ευτυχείτε. Το τηλεοπτικό σκηνικό μου θύμισε κάτι από το παρελθόν, που διαβάζαμε στα super «Μάνα ρέιβερ». Σήμερα το Πρωινό του ΑΝΤ1 παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο με την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη ως επιχειρηματία-μοντέλο σε εκπομπή του Αλέξανδρου Πετρίδη. Έμεινα speechless που λέμε και στα ελληνικά. Πραγματικά, έχουμε πάθει υπερφόρτωση με την εμμονή των πρωινών εκπομπών στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Κάπου μπάστα δηλαδή. Ξεπεράστε το και προχωρήστε παρακάτω στη θεματολογία. Προσωπικά ως τηλεθεατής, κοντεύω να πεθάνω από πλήξη. Το είχε γράψει πολύ ωραία η Σάρα Κέιν στο Crave το 1998 «Εάν πεθάνω εδώ θα με έχει δολοφονήσει η πρωινή ζώνη της τηλεόρασης».



Πολλά σήριαλ – φιλόδοξες παραγωγές- ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Στις αρχές της εβδομάδας, οι ηθοποιοί της καινούριας ερωτικής δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός πραγματοποίησαν την πρώτη ανάγνωση παρουσία του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου. Εκεί ήταν φυσικά οι πρωταγωνιστές Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος έγινε και μπαμπάς πριν από δυο μήνες. 


Μητέρα και γιος ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πρώτη τους τηλεοπτική συνύπαρξη. Κορμός της ιστορίας είναι το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, Σασμός ενώ το σενάριο υπογράφει ο Βασίλης. Χ. Σπηλιόπουλος. Πρωταγωνιστούν επίσης οι υπέροχοι Μαρία Πρωτόπαπα και Δημήτρης Λάλος.

Κι ενώ αυτή η σειρά αρχίζει, ένα άλλο σήριαλ του σταθμού, η Αγγελική, τελειώνει. Ο Alpha μας έστειλε και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου. Ενημερώνω ότι το φινάλε θα μεταδοθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου. 





Και στο Mega όμως ξεκίνησαν γυρίσματα με φόντο τη Μάνη και το Σούνιο, οι συντελεστές της νέας καθημερινής σειράς Η γη της ελιάς που υπογράφουν οι Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου. Δυνατό καστ. Σημειώστε ονόματα: Λυδία Κονιόρδου, Νίκος Γαλανός, Μάρω Κοντού (γκεστ σταρ), Γιώργος Παρτσαλάκης, Άντζελα Γκερέκου (φιλική συμμετοχή), Μάξιμος Μουμούρης, Τάσος Ιορδανίδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Στέφανος Κυριακίδης. Παίζει επίσης η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου. Κάτι μου λέει ότι το κορίτσι θα ξεχωρίσει. Για να δούμε.

Νέα μέρα για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη ο οποίος συνεχίζει στο Open, και υποδέχεται απόψε την Έλλη Στάη στην εκπομπή του «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» στις 23.00. 

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα κάνει Open παρέα στους τηλεθεατές αρκετές ακόμα εβδομάδες. Μετά θα  φύγει για τον Alpha και θα συναντηθεί τηλεοπτικά με την ιδιότητα του ηθοποιού με τη νιόπαντρη Παναγιώτα Βλαντή και τον Μάριο Αθανασίου για μια νέα κωμική σειρά του Alpha, με τον προσωρινό τίτλο Η πεθερά.

Το Big Brother 2 πριν καλά καλά ξεκινήσει στον ΣΚΑΙ, ήδη συζητιέται. Μια συνεργασία που δεν πρόλαβε καν να αρχίσει.  Το κανάλι του Φαλήρου ματαίωσε τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Γιώργο Τσαλίκη για να αναλάβει την παρουσίαση. «Παρά το γεγονός ότι υπήρξε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κύριο Γιώργο Τσαλίκη, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην προχωρήσει, καθώς θεωρεί ότι καταστρατηγήθηκαν από την πλευρά του οι κανόνες εχεμύθειας και εμπιστοσύνης που τηρούνται στην τηλεοπτική αγορά, όπως είθισται σε αντίστοιχες περιπτώσεις» δηλώθηκε από το κανάλι. Οι εξελίξεις όπως όλα δείχνουν θα πάρουν τη νομική οδό. Ο τραγουδιστής μέσω Instagram ανέφερε μεταξύ άλλων «Το δίκιο μου θα το διεκδικήσω με κάθε τρόπο όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους αυτούς που μπορεί να βρεθούν στη θέση μου όταν κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια, αυτό το ισχυρό μέσο κατοχύρωσης και εξασφάλισης της εργασίας μας που μας παρέχει ο νόμος». Όπου πίπτει νομικός λόγος, εγώ περισσεύω για να σχολιάσω.

Για εκείνους που αγαπούν το θέατρο, απόψε ξεκινάει στο θερινό Θέατρο Αθηνά, το ψυχολογικό θρίλερ του Πάτρικ Χάμιλτον Θηλιά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν. Πρωταγωνιστούν οι Γωγώ Μπρέμπου, Αργύρης Αγγέλου, Βαγγέλης Ψωμάς, Γιάννης Σίντος, Ελένη Κρίτα και Παντελής Καναράκης. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (21.30). Το έργο γράφτηκε το 1929 και μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη το 1948 από τον Άλφρεντ Χίτσκοκ.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ