Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Χώρισε η Δέσποινα, κλείδωσε ο Ουγγαρέζος

 

Να ξυπνάς, να έχεις πιει μόνο δυο γουλιές καφέ και να βλέπεις στο email σου την επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τι κάνεις; Πίνεις λίγο ακόμα καφέ. Μα κι αυτό το ζευγάρι, μέσα στον Ιούλιο, που έχουν τελειώσει όλες οι εκπομπές – ένα Love it και ένα Καλοκαίρι not βγαίνουν μόνο στον αέρα- ανακοινώνει διαζύγιο; Περιμένετε πια. Ας ερχόταν ο Σεπτέμβρης να σχολιάσουν όλοι μαυρισμένοι και ανανεωμένοι. Πάντως ασχολήθηκε με το θέμα το Τwitter. «Τα βρήκε η Βανδή με τη Βίσση και τα χάλασε με τον Ντέμη» ένα από τα πολλά που γράφτηκαν.

Και επειδή η ανακοίνωση βγήκε σήμερα 15 Ιουλίου, κάποιοι θυμήθηκαν το τραγούδι της Δέσποινας, Προφητείες που κυκλοφόρησε το 1999 και τραγουδούσε «14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν...». Αυτοί με τόσο καλή μνήμη, πόσα ψάρια και καρότα τρώνε;

Είκοσι δυο χρόνια ήταν συνολικά μαζί το ζευγάρι εκ των οποίων τα 18 παντρεμένοι ενώ απέκτησαν και δυο παιδιά τη Μελίνα και τον Γιώργο. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή - Ν. Νικολαΐδης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση που μας έστειλε ο μάνατζερ της τραγουδίστριας, Γιώργος Αρσενάκος.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος δεν θα είναι τελικά στις Άγριες Μέλισσες αλλά στον Ήλιο, το άλλο επιτυχημένο καθημερινό σήριαλ του ΑΝΤ1. Όπως επίσης στο καστ της σειράς εντάσσεται η ηθοποιός Αντιγόνη Φρυδά (η φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση) με πλούσια θεατρική διαδρομή. 

Τα τελευταία 15 χρόνια έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 25 παραγωγές για τους σημαντικότερους θεσμούς στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ, Φεστιβάλ Aθηνών και Επιδαύρου, ΣΤΕΓΗ του Ιδρύματος Ωνάση, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στον Ήλιο θα παραμείνουν ο Πέτρος Λαγούτης και η Ελένη Βαΐτσου ενώ δεν θα συνεχίσουν ο Μάριος Αθανασίου και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος συμφώνησε να είναι στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega, Ο δάσκαλος.

Μάλιστα το κανάλι μας έστειλε σήμερα το πρωί και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, τα οποία έχουν ξεκινήσει, αν και το σήριαλ προγραμματίζεται για το β΄μισό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη πρωταγωνιστούν επίσης οι Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος. 



«Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…» αναφέρει η ανακοίνωση του Mega σχετικά με την ιστορία του Δάσκαλου.

Επίσης το κανάλι της Συγγρού μας ενημέρωσε και για την επίσημη μετακίνηση στο δυναμικό του, του Κώστα Τσουρού. Καλή αρχή.

Των ανακοινώσεων σήμερα, σε ησυχία δεν μας άφησαν κοινώς, αφού και το Star μας ενημέρωσε επισήμως ότι ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα είναι το νέο του τηλεοπτικό δίδυμο το οποίο θα αναλάβει από την καινούρια σεζόν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού. Οι δυο τους είναι ραδιοφωνικό δίδυμο από το 2017 και έχει κάνει επιτυχία στην περιφέρεια, με την εκπομπή Sok Fm Morning Show. Επίσης καλή αρχή. 

Η Ελένη Τσολάκη και η παρέα της στο Καλοκαίρι Not στο Open, μας έδειξαν σήμερα πως να φτιάξουμε σπιτικές μπουρμπουλήθρες. Και σκέφτομαι, όταν η μαγεία της μπουρμπουλήθρας συναντάει την έλλειψη θεμάτων ή πως γεμίζεις τον τηλεοπτικό χρόνο με ανούσια θέματα.

Την καινούρια σεζόν θα δούμε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο κανάλι... Από μέρα σε μέρα (μπορεί και από ώρα σε ώρα) θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο σταθμός. Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ