Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Euro, Μουντιάλ και το φινάλε της Γερμανού

Η ζωή σε δυο όψεις. Δυο παιδιά απασχoλούν ταυτόχρονα την επικαιρότητα τα τελευταία 24ωρα. Ο 18χρονος Δημήτρης Καρακώστας, από τη Ναύπακτο, παρόλο που έχασε τους γονείς του από κορονοϊό πριν από δυο μήνες, αρίστευσε στις φετινές πανελλήνιες. Το μπράβο είναι πολύ λίγο σε αυτό το παιδί. Παράλληλα, μια 19χρονη έζησε την απόλυτη φρίκη του βιασμού από τον πατέρα της και στη συνέχεια κατέληξε να βασανίζεται και να εκδίδεται από αστυνομικό, αιχμάλωτη σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. Τελικά, τη βοήθησε να ξεφύγει μια εργαζόμενη καφετέριας, για την οποία το μπράβο είναι επίσης πολύ λίγο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και μακάρι η 19χρονη να μπορέσει να ανασάνει ελεύθερη.

Χθες, σε κλίμα συγκίνησης η Ναταλία Γερμανού ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και αποχαιρέτισε τον εδώ και τρία χρόνια συνεργάτη της Κώστα Τσουρό, ο οποίος όπως είναι γνωστό, τη νέα σεζόν θα βρίσκεται μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega – εκκρεμεί η ανακοίνωση του καναλιού για να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του-.

O δημοσιογράφος σήμερα μέσω Instagram μοιράστηκε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους πρώην συνεργάτες του από την τελευταία εκπομπή, γράφοντας μεταξύ άλλων «3 χρόνια Καλύτερα δε γίνεται για μένα!. Εύχομαι σε εσάς, η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο μαγική όπως η φετινή! Πάντα με αλήθεια... όποια κι αν είναι αυτή! Σας αγαπώ πολύ όλους».




Σ' αυτό το σημείο θέλω να αναφερθώ στο άλλο μέλος της τηλεοπτικής παρέας του Καλύτερα δε γίνεται την ολοκαίνουρια Ναταλία Αργυράκη. Μπορεί να είναι η κολλητή μου, αλλά πιστεύω ότι είμαι αντικειμενικός. Θεωρώ λοιπόν ότι ήταν η ευχάριστη ανακάλυψη της σεζόν και όσοι τη γνωρίζουμε, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από εκείνη. Ξεκουράσου και από το φθινόπωρο είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψεις ακόμα πιο δυναμικά. Μπράβο όμως και στη Ναταλία Γερμανού η οποία δίνει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα για να αναδειχθούν.

Το Mega μας ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εντάχθηκε στο δυναμικό του για να παρουσιάσει τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή Fishy στο καινούριο του πρόγραμμα. Καλή αρχή.

Η Ιταλία κέρδισε το Euro και εκτίναξε την τηλεθέαση του ΑΝΤ1. Ο αγώνας καθήλωσε 2.093.000 τηλεθεατές, συγκεντρώνοντας μέση τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού 57,2%. Επιπλέον η αναμέτρηση Ιταλίας – Αγγλίας, μαζί με την παράταση και τη διαδικασία των πέναλτι, σημείωσε 56,6% κατά μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών και 65,8% στους άνδρες ηλικίας 18-54 χρόνων. Μάλιστα στη διαδικασία των πέναλτι, η τηλεθέαση άγγιξε το 68,6% στο δυναμικό κοινό και 82% στους άνδρες 18-24 ετών. Μετά από όλα αυτά ο ΑΝΤ1 μας ενημέρωσε ότι θα «στήσει κερκίδα» και για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, το Μουντιάλ 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κατάρ (Νοέμβριος 2022 – Δεκέμβριος 2022). Φτάνει με τα αθλητικά.

Η Νάντια Κοντογεώργη αν και δεν θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν το ΦλΕΡΤ, θα παραμείνει στην κρατική τηλεόραση, αφού θα αναλάβει πολιτιστική εκπομπή στην ΕΡΤ2.

Τέσσερις μίνι σειρές βασισμένες σε ελληνικά διηγήματα θα παρουσιάσει η ΕΡΤ την καινούρια σεζόν. Οι τρεις θα φέρουν την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη και η τέταρτη του Νίκου Κουτελιδάκη. Σήμερα οι ηθοποιοί της μίνι σειράς Ποιος ήταν ο φονεύς του αδερφού μου (του Γεώργιου Βιζυηνού), Σόλων Τσούνης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Νίκος Παπαγιάννης είχαν fitting.

Μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθούν και τα γυρίσματα της νέας φιλόδοξης παραγωγής της κρατικής τηλεόρασης, Κάρτ ποστάλ, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ. Αυτά για σήμερα. Φιλούμπες.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ