Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Η ξυπόλυτη Ηλιάνα, ο απολογισμός της Καραβάτου και το μπουγέλο της Σταματίνας

Καλό καλοκαίρι ευχήθηκαν σήμερα η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δανάη Μπάρκα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Τατιάνα Στεφανίδου  και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία αποχαιρέτισε οριστικά το Star. Η θεσσαλονικιά Κατερίνα δεν έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη. Λογικότατο. Από τον αποχαιρετισμό της στη Φωλιά των Κου Κου, κρατάω τα εξής λόγια της και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. «Κατέληξα σε αυτό που ήξερα εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήταν εδώ μπροστά μου. Ότι είναι σίγουρο πως το χειρότερο από το να φας ένα μήλο και να βρεις ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο και να βρεις μισό σκουλήκι μέσα. Εκεί κατέληξα. Έρχομαι σήμερα λοιπόν εδώ με ψηλά το κεφάλι, ως η Κατερίνα που εσείς γνωρίζετε ως συνεργάτη, και ως εσείς γνωρίζετε τα 17 χρόνια της πορείας μου για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της Φωλιάς των Κου Κου. Κι ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τα πλεονεκτήματα του να μην θυμώνουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εμένα που δεν με υπερασπίστηκα όπως θα έπρεπε και θέλω να συγχωρέσω όσο πιο γρήγορα μπορώ, όλους τους ανθρώπους που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε, για να μπορέσω να συνεχίσω μπροστά».

Από την άλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπαιξε μπουγέλο με τους συνεργάτες της στο Ηappy Day στον Alpha, οπότε αναχωρεί για διακοπές βρεγμένη και χαρούμενη.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκαν καλή τύχη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος φεύγει από το Πρωινό βάζοντας πλώρη για άλλο τηλεοπτικό σταθμό. «Mια χρονιά ιδιαίτερη, την περάσαμε μαζί. Με πολλές δυσκολίες λόγω της πανδημίας. Ευχαριστούμε το κανάλι. Καλό καλοκαίρι» υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Φαίη λίγο πριν πέσουν για το καλοκαίρι οι τίτλοι τέλους του Πρωινού.

Η Δανάη Μπάρκα η οποία φέτος έκανε στο Mega το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια, αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές με δάκρυα στα μάτια. "Ευχαριστώ εσάς πάρα πολύ. Ήσασταν η πιο ωραία αγκαλιά που θα μπορούσα να βρω στην ελληνική τηλεόραση"  τόνισε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στην ομάδα της. 

Επίσης συγκινημένη αλλά στη συνέχεια χορεύοντας ξυπόλυτη τέλειωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το Pop Up στον Αlpha.   


Και η Τατιάνα Στεφανίδου ευχήθηκε καλό καλοκαίρι ανατρέχοντας στα 27 χρόνια που εργάζεται στην τηλεόραση αλλά θέλησε να κρατήσει τα θετικά και όχι τα αρνητικά. Και καλά έκανε. 

Τέλος με τους αποχαιρετισμούς των εκπομπών. Προχθές, εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, η νέα μουσική εκπομπή με τον Κωστή Μαραβέγια, η οποία ουδεμία σχέση θα έχει με το Στην υγειά μας του Σπύρου Παπαδόπουλου, όπως ενημερώνομαι. Για να δούμε.

Μετά τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, και η Μαίρη Σταυρακέλλη με τη Νικολέττα Βλαβιανού αποχώρησαν επίσης από την καθημερινή κωμική σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον πλάτανο. Ο νέος κύκλος θα ανανεωθεί με την προσθήκη δυο νέων ιστοριών. Η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση καινούριων προσώπων. Μέχρι στιγμής έχουν δει περίπου 20 ηθοποιούς, αλλά προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει σε πρόσωπα. Στο μεταξύ την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για την καινούρια σεζόν με τους ηθοποιούς που συνεχίζουν από πέρσι.

Η ΕΡΤ από το φθινόπωρο, θα έχει δυο καθημερινά σήριαλ (19.00 και 20.00) καθώς στο πρόγραμμά της εντάσσεται και η κομεντί Ξένα χέρια, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λουιζίδου και Βάσω Λασκαράκη οι οποίες πάλι θα υποδυθούν «μαμά και κόρη» όπως τότε στο Σόι του Alpha.

Παραμένω στην ΕΡΤ. Στα αγαπημένα Καλύτερά μας χρόνια εντάσσεται τη νέα σεζόν στο καστ ο Γιώργος Κωνσταντίνου.  Η Ελένη Ράντου, η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη θα  ολοκληρώσουν τα γυρίσματα για το σήριαλ Ζακέτα να πάρεις, στα τέλη του μήνα. Η σειρά θα επιστρέψει το φθινόπωρο αλλά θα μας αποχαιρετίσει στο τέλος του 2021. Το Σαββατοκύριακο ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού θα βαφτίσουν τον γιο τους στην Πάτμο. Να τους ζήσει. Αυτά για σήμερα. Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ