Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Ο Μαραβέγιας έρχεται Δυνατά και ο Άκης μας έδειξε το γαμήλιο άλμπουμ 

 


Μουσικά ηχοχρώματα με την υπογραφή του Κωστή Μαραβέγια θα πλημμυρίζουν κάθε Παρασκευή βράδυ τη συχνότητα της ΕΡΤ1, αρχής γενομένης από αύριο Παρασκευή 1 Οκτωβρίου (23.00), οπότε και κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του με τίτλο «Δυνατά». Σκοπός και φιλοσοφία της εκπομπής; Να είναι μια γιορτή, μια παράσταση, μια συνάντηση φίλων, μια συναυλία, με καλεσμένους ανθρώπους με όρεξη για δημιουργία, οι οποίοι όλοι μαζί συζητούν, αποκαλύπτουν και αποκαλύπτονται και, φυσικά, τραγουδούν. 


Ποδαρικό θα κάνουν οι Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Εβελίνα Παπούλια, Νικόλας Ραπτάκης, Δημήτρης Καπουράνης, η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη, αλλά και η σύντροφός του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Με αφορμή την τηλεοπτική πρεμιέρα, ο Kωστής Μαραβέγιας μας υποδέχτηκε χθες τους δημοσιογράφους σε μια ξεχωριστή βραδιά στην Τεχνόπολη, όπου μας μίλησε για τη νέα του εκπομπή. «Θα είναι με χαλαρότητα, χωρίς άγχος. Νομίζω ότι θα ακουστούν όντως ωραίες ιδέες, ωραίες σκέψεις, που θα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο και θα θαυμάσουμε ανθρώπους που τους έχουμε ακούσει στο ραδιόφωνο» είπε αρχικά ο τραγουδοποιός ενώ ερωτηθείς πόσο διαφέρει από τις εκπομπές Μουσικό κουτί και Στην υγειά μας, απάντησε «Ο άξονας είναι κοινός. Μια μουσική εκπομπή, είναι μουσική εκπομπή. Έχει μια μπάντα που παίζει, ένα σκηνικό και καλούμε καλλιτέχνες να τραγουδήσουν. Αυτό που εμείς προσπαθούμε να κάνουμε διαφορετικό είναι ότι προηγείται μια συζήτηση και ότι δεν είναι πολλοί συγχρόνως στο στούντιο. Είναι η λογική του late night». Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, αν θα φιλοξενηθούν τραγουδιστές από όλους τους χώρους της μουσικής, υπογράμμισε «Δεν έχω καθόλου στεγανά, είχα παλιά. Δεν με ενδιαφέρει η εσωστρέφεια και η απομόνωση, του εγώ κάνω αυτό, αυτός κάνει το άλλο. Η εκπομπή είναι ενωτική. Για μένα τα βασικά συστατικά του τραγουδιού είναι η καλή μελωδία, η καλή αρμονία, η ενορχήστρωση και τα λόγια. Αυτή η εκπομπή είναι ανοιχτή στο καλό τραγούδι, στις καλές φωνές, στις καλές παρουσίες και στην ωραία σκέψη. Και από τις συνεντεύξεις μας ενδιαφέρει να βγει κάτι». Χαμογελαστός, επικοινωνιακός, με χιούμορ, ο Κωστής Μαραβέγιας – πολύ τον συμπάθησα παιδιά, δεν τον είχα γνωρίσει από κοντά στο παρελθόν- είναι ενθουσιασμένος με το νέο του τηλεοπτικό βήμα και του ευχόμαστε καλή αρχή και επιτυχία.

Σήμερα στις 20.00 κάνει πρεμιέρα στο Open η οικογενειακή κωμωδία «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» με πρωταγωνιστές τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλη Πανάδη, Θοδωρή Αντωνιάδη, Χρήστο Σαπουντζή και Άννα Αδριανού.

Ο νιόπαντρος Άκης Πετρετζίκης νωρίτερα δημοσίευσε στο Instagram του φωτογραφίες από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ο οποίος τελέστηκε τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. 


Την ίδια μέρα βάφτισαν και τον γιο τους, Αχιλλέα. Κάθε ευτυχία στο ζευγάρι και στο παιδάκι του.

Αύριο Παρασκευή 1η Οκτωβρίου στις 21.00 ξεκινάει στον ΣΚΑΙ η νέα σειρά δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ «1821: Οι Ήρωες». 


Το κορυφαίο γεγονός της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια των ηρώων σε έξι επεισόδια. Ιστορικοί-ομιλητές παρουσιάζουν και αναλύουν το γενικό ιστορικό πλαίσιο στα χρόνια της Επανάστασης του 1821 και αναλύουν πτυχές της προσωπικότητας του εκάστοτε ήρωα. Το μεγαλύτερο μέρος της αφήγησης και των συνεντεύξεων αποτελείται από δραματοποιημένες σκηνές και γραφικές αναπαραστάσεις. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς πραγματεύεται την ιστορία της πιο αναγνωρίσιμης ίσως φιγούρας της επανάστασης του 1821, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη τον οποίο θα «συναντήσει» υποκριτικά, ο Λεωνίδας Κακούρης. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι της Ανιές Σκλάβου και του Στέλιου Τατάκη. Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Βασιλάκης, την ενδυματολογική επιμέλεια η Μαρία Μαγγίρα και τη σκηνογραφία η Αγγελική Ανακτορίδη.Τη μουσική επένδυση υπογράφει ο Φοίβος ενώ η εκτέλεση παραγωγής είναι της JK Productions. Στα επόμενα επεισόδια, κατά σειρά εμφάνισης, θα δούμε τον Αργύρη Πανταζάρα στον ρόλο του Γεώργιου Καραϊσκάκη, τη Θεοφανία Παπαθωμά να ενσαρκώνει τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, τον Ερρίκο Λίτση στον ρόλο του Ανδρέα Μιαούλη, την Ιφιγένεια Καραμήτρου ως Μαντώ Μαυρογένους, και τους Αντώνη Καραθανασόπουλο και Σπύρο Σταμούλη που θα υποδυθούν τους Φιλέλληνες Λόρδο Βύρωνα και Σάμιουελ Χάου αντίστοιχα. Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ