Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Άγριες Μέλισσες σε ξένα χέρια

Νέα εβδομάδα αρχίζει αύριο Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και η τηλεόραση εμπλουτίζεται με καινούριες πρεμιέρες.


Καταρχάς στον ΑΝΤ1 ξεκινάει τη Δευτέρα στις 22.00, το βαρύ πυροβολικό «Άγριες Μέλισσες» με τον τρίτο κύκλο να επικεντρώνεται στα χρόνια της Χούντας. Πρώτο επεισόδιο: 21 Απριλίου 1967. Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. «Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων. Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι τα πρόσωπα που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδελφών Σταμίρη Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν, ίσως, το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούν ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας».


Αμέσως μετά στις 23.30 τη σκυτάλη παίρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «The 2night Show» το οποίο μπαίνει στην έκτη σεζόν του. Μαζί θα είναι και ο μικρός Σπύρος Ντούγιας, ο Σέργιος Σεβαστός Τζούνιορ από τις Άγριες Μέλισσες. Ποδαρικό θα κάνουν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο χρυσός Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας στο Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος.


Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου επιστρέφει (στις 23.30) στον ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου με το «Ενώπιος Ενωπίω».


Δυναμική είσοδο κάνει φέτος και η ΕΡΤ1 η οποία ενισχύει τη μυθοπλασία της. Αύριο στις 22.00 ξεκινάει η νέα καθημερινή σειρά, δραμεντί, με τίτλο «Σε ξένα χέρια» και πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ρένια Λουιζίδου, Βάσω Λασκαράκη και Χριστίνα Αλεξανιάν, σε πρωτότυπη ιδέα-σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου.


Μια ώρα μετά στις 23.00, έχει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «Η τούρτα της μαμάς», του συγγραφικού δίδυμου Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου. Φέτος, η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα βράδυ, αντί Πέμπτης όπως  πέρσι.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου (00.15) και πάλι στην ΕΡΤ1 αρχίζει η νέα σεζόν του νυχτερινού τοκ σόου «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο.

Τέλος στον ΣΚΑΙ αύριο στις 18.45 κάνει πρεμιέρα η καθημερινή σειρά «Μόλις Χθες» - είναι και η μοναδική σειρά που θα φιλοξενήσει φέτος το κανάλι του Φαλήρου. 


Το στόρι: «Η Λουΐζα με τον Μιχάλη είναι χρόνια ζευγάρι αλλά ο πατέρας της, Αλέξανδρος, είναι τελείως αντίθετος στη σχέση αυτή. Εκβιάζει μάλιστα τη μητέρα του Μιχάλη, Μαρία, να διώξει τον γιο της από τη χώρα για να μην την καταστρέψει οικονομικά. Η αδελφή του Αλέξανδρου, η Δάφνη, που έχει ζήσει μια οικογενειακή τραγωδία την οποία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ, έχει τα γενέθλιά της κι η οικογένεια θα μαζευτεί για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί στο εξοχικό τους. Η Λουΐζα θα κάνει τα πάντα για να καταφέρει να πάρει τον Μιχάλη μαζί, ελπίζοντας πως θα είναι μια ευκαιρία για να φτιάξει η σχέση του με τον πατέρα της. Ο Σπύρος, κολλητός φίλος του Μιχάλη από παιδιά και βαφτισιμιός του Αλέξανδρου, που τον έχει μεγαλώσει σαν γιο του, θα πάει κι εκείνος μαζί. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι έχει έναν σύμμαχο. Εκείνος όμως είναι ερωτευμένος κρυφά με τη Λουΐζα. Ένα απρόοπτο γεγονός θα αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα…». Παίζουν: Αποστόλης Τότσικας, Σπύρος Σταμούλης, Μαριάννα Τουμασάτου, Απόστολος Γκλέτσος, Κωνσταντίνος Καζάκος, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκος Βερλέκης κ.ά.

Καλή εβδομάδα και φιλούμπες! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ