Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Super Ιωάννα, το Πρωινό του Τσιτσιπά και η επιστροφή των Άγριων Μελισσών

 Δυναμικά ξεκίνησαν σήμερα την εβδομάδα τους οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές προσπαθώντας να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κυριαρχήσουν στον ανταγωνισμό.

  • Η Super Κατερίνα Καινούργιου εξασφάλισε στον Alpha την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020. Μια συνέντευξη που σίγουρα πολλές εκπομπές ζήλεψαν. Από την άλλη, στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκε συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα. Ιωάννα και Στέφανος, Στέφανος και Ιωάννα. Δυο πολυσυζητημένα πρόσωπα για διαφορετικούς φυσικά λόγους και από εντελώς διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, με ξεχωριστό ωστόσο ενδιαφέρον. Οι δυο συνεντεύξεις δεν προβλήθηκαν ταυτόχρονα, οπότε μπόρεσαν να τις παρακολουθήσουν άνετα όποιος ήθελε.  
  • «Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου, δεν είχα δει καθόλου την εικόνα μου. Δεν είχα δει προφανώς ούτε το πρόσωπό μου, ούτε τα χέρια μου, ούτε το σώμα μου, γιατί είχα παντού εγκαύματα. Κάθε φορά που έπρεπε να αλλάξω γάζες, γυρνούσα το κεφάλι μου για να μην το αντικρίσω. Όσο πλησίαζε η ώρα του εξιτηρίου, οι ψυχολόγοι του νοσοκομείου με πίεζαν να κάνω την κίνηση να δω τον εαυτό μου. Εγώ ένιωθα πάντα ότι δεν είμαι έτοιμη. Δεν ήθελα να αντικρίσω τον εαυτό μου. Όμως ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω, πριν φύγω από την ασφάλεια του νοσοκομείου. Έγινε σταδιακά και προσεκτικά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα» εξομολογήθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου μεταξύ πολλών άλλων, παρουσιάζοντας τεράστια δύναμη ψυχής.
  • Ο 23χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έχει συζητηθεί πολλάκις όχι μόνο για την αξιοθαύμαστη διαδρομή του στο άθλημα της αντισφαίρισης -3ος στην παγκόσμια κατάταξη- αλλά και για τις απόψεις του που έχει διατυπώσει κατά καιρούς στα σόσιαλ μίντια και σε συνεντεύξεις του. «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν το πω. Φυσικά και δεν υπάρχει κακία και κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά κράξανε».
  • Εν τω μεταξύ την περασμένη Παρασκευή η Κατερίνα Καινούργιου κυριάρχησε στην τηλεθέαση στους άνδρες και γυναίκες 18-24 χρόνων συγκεντρώνοντας 54,9% και 40,3% αντίστοιχα. Νωρίτερα, η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Kαλημέρα, στο ίδιο γυναικείο ηλικιακό γκρουπ σημείωσε 66,3%. Εγώ απλά αναφέρω τα ποσοστά τηλεθέασης καθώς ομολογουμένως είναι εντυπωσιακά. Για νικητές και ηττημένους στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε. Υπάρχει δρόμος μπροστά για όλους.
  • Στο Star έκαναν σήμερα πρεμιέρα οι ολοκαίνουριοι Γιώργος Καρτελάς και Ελίνα Παπίλα με το Breakfast@Star στους οποίους έκανε ποδαρικό η Βίκυ Καγιά ενώ προβλήθηκε για πρώτη φορά και το τρέιλερ του Dancing with the stars το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει.
  • Στο Πάμε Δανάη του Mega που φέτος έχει κάνει εντυπωσιακή επάνοδο, έκαναν σήμερα φάρσα μαζί με τον Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι εκπομπές γιατί ασχολούνται ακόμη μαζί τους, δεν ξέρω. Εγώ έκανα ζάπινγκ.
  • Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε και η έκτη σεζόν του The Voice of Greece με coaches τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και τον νεοφερμένο Κωνσταντίνο Αργυρό. 31,6% μέση τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού και πρώτη θέση στο ημερήσιο τοπ 10 για το επιτυχημένο τάλεντ σόου του ΣΚΑΙ. 
  • Σε λίγες ώρες στις 20.00 κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 ο δεύτερος κύκλος της κωμικής σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στο καστ της οποίας εντάχθηκαν μεταξύ άλλων ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Βαλέρια Κουρούπη.
  • «Τι λες τώρα!» θα αναφωνεί κάθε Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καραβάτου στο Mega έχοντας μαζί της τη Μαρία Ηλιάκη, τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και τον Βασίλη Βλάχο. Η καινούρια παρέα μπαίνει στον τηλεοπτικό στίβο από το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 13:50.

  • Επιτέλους οι Άγριες Μέλισσες επανακάμπτουν στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στη γνωστή τους ώρα στις 22.00 για να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους. Αργήσατε λίγο πάντως εκεί στον ΑΝΤ1, κατά τη γνώμη μου, να ξεκινήσετε φέτος τη σειρά κι ας έχει χτίσει το κοινό της. Ανυπομονούμε πάντως. 



  • Το υπέροχο καστ εμπλουτίζεται με την είσοδο των επίσης υπέροχων ηθοποιών: Αιμίλιο Χειλάκη, Νίκο Κουρή, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Μαρία Καλλιμάνη, Λήδα Ματσάγγου, Κώστα Φιλίππογλου, Χρήστο Μαλάκη, Γιώργο Παπαπαύλου, Χρήστο Φωτίδη, Αννέτα Κορτσαρίδου, Δημήτρη Τσίκλη, Στέλλα Ψαρουδάκη, Προκόπιο Νεράντζη, Βασίλη Μπούτσικο. Αυτά για σήμερα. Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ