Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα κομψά φορέματα της Ελένης, τα γενέθλια της Μενεγάκη και τα δάκρυα του Πύρρου

 


Θα ξεκινήσω σήμερα με τις αγαπημένες, Άγριες Μέλισσες. Στα επεισόδια τα οποία προβλήθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα μεταξύ πολλών γεγονότων, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το shopping star της Ελένης Σταμίρη Σεβαστού. Από την έναρξη της σειράς είναι η πρώτη φορά που είδαμε την ηρωίδα βαμμένη, χτενισμένη, να φοράει  σκουλαρίκια και κομψές δημιουργίες. 




Που τα είχε κρυμμένα τόσο καιρό τόσα φορέματα η Ελένη αναρωτηθήκαμε όλοι οι τηλεθεατές της σειράς. Στην ντουλάπα της; Αποκλείεται, δεν την είδαμε και ποτέ. Της τα χάρισε η Ουρανία; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως ήταν πολύ ευχάριστη αυτή η αλλαγή, γιατί κακά τα ψέματα, η Ελένη είναι η πιο κακοντυμένη ηρωίδα της σειράς. Της άξιζε το makeover. 



Αλλάζω κατηγορία. Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη η οποία φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα, έσβησε πριν από λίγη ώρα κεράκι στο πλατό μαζί με τους συνεργάτες της. Την τούρτα ετοίμασε ο Γιώργος Τσούλης. Χιλιόχρονη και θερμές ευχές στην αγαπημένη παρουσιάστρια.

Mε μέτρο τα φλας μπακ στον Σασμό παιδιά. Μόνο όταν εξυπηρετούν ουσιαστικά στην εξέλιξη της ιστορίας ας γίνονται, όπως όταν θα δούμε την Ανθούλα Σταματάκη την οποία θα ενσαρκώσει η πολύ γλυκιά ηθοποιός- σκηνοθέτης Νατάσα Φαίη Κοσμίδου (φωτογραφία). Διαφορετικά είναι περιττά. Δηλαδή πόσες ακόμα φορές θα μας δείξετε στις σκηνές του Μανώλη ότι έχει δει τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή; Το εμπεδώσαμε πια. Νισάφι.



Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε χθες βράδυ ο Πύρρος Δήμας και δεν πιστεύω ότι άφησε ασυγκίνητο κανέναν από όσους παρακολούθησαν την εκπομπή. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών, μίλησε φυσικά και για τη ζωή του με τη σύζυγό του Αναστασία η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2018. Απολύτως δικαιολογημένα ο Πύρρος Δήμας δεν συγκράτησε τα δάκρυά του αφότου μάλιστα προβλήθηκε κι ένα βίντεο (Ενώπιος Ενωπίω Οκτώβριος 2000) στο οποίο η σύζυγός είχε μιλήσει για εκείνον. «Ήταν στήριγμά μου από την αρχή μέχρι το τέλος. Με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά πράγματα μαζί, που πιστεύω ότι άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν σε τρεις ζωές. Μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά. Πολλά μου χάρισε…» ανέφερε ο Ολυμπιονίκης.

Μιλώντας για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο και στο πρώτο διάστημα που μεσολάβησε από το χειρουργείο, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Σηκωνόταν το βράδυ όταν κοιμόντουσαν τα παιδιά και έκλαιγε μόνη της. Την άφησα δυο, τρεις μέρες να το χωνέψει όλο αυτό. Κάποια στιγμή της λέω "δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα που κάνεις. Είναι κακό. Δεν βοηθάς τον εαυτό σου, δεν βοηθάς ούτε τα παιδιά ούτε μένα"."Θα πεθάνω", μου λέει. «Και εγώ θα βγω αύριο στο δρόμο και μπορεί να τρακάρω με μια νταλίκα και να πεθάνω. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει”, της απάντησα», και συνεχίζοντας ο Ολυμπιονίκης συμπλήρωσε τον διάλογό τους “Δεν με νοιάζει να πεθάνω αύριο, γιατί είμαι γεμάτος. Αυτό που θέλω όμως είναι να στηρίξω τα παιδιά μου και  να στηρίξουμε τα παιδιά μας. Έχεις αυτή τη διάθεση;”. Από εκείνη την ημέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια, έδωσε αγώνα αλλά με χαμόγελο. Αξιοπρεπέστατος αγώνας. Δεν έχω λόγια».

Ακόμα μια γυναικοκτονία. Αυτή τη φορά στην Κρήτη. Οκτώ μαχαιριές και η Νεκταρία έκλεισε για πάντα τα μάτια της δολοφονημένη από το εν διαστάσει σύζυγό της. Φτάνει φτάνει φτάνει πια. Είναι η 12η γυναικοκτονία μέσα στο 2021; Δεν έχω λόγια πραγματικά. 

Ξεκίνησαν και οι Πρωταγωνιστές χθες τα μεσάνυχτα στον Alpha και στους τηλεθεατές 18-24 χρόνων η εκπομπή σημείωσε 45,4%. Αναφέρω το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ τηλεθεατών γιατί το ίδιο πρωί οι εκπομπές Breakfast@Star, Αταίριαστοι, Love it, Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ, Πάμε Δανάη και Ποιος είναι πρωινιάτικα σημείωσαν σε αυτή την κατηγορία 0%. Προφανώς είτε κοιμόντουσαν είτε πήγαν για καφέ. 28η Οκτωβρίου γαρ.

Τέλειωσε και το Top Chef χθες βράδυ με όλο κι όλο 4,2% μέση τηλεθέαση στους τηλεθεατές 18-54 ετών και τέλειωσαν και τα μαγειρικά βάσανα του ΣΚΑΙ, που περιμένει να αρχίσει πάλι το Survivor για να ανακουφιστεί σε ποσοστά τηλεθέασης.



Ο Σταύρος Ζαλμάς έπειτα από αρκετά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επιστρέφει κάνοντας είσοδο στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Θα ενσαρκώσει τον Πάνο Σταματίου, τον νέο διοικητή στο Τμήμα. Καλή αρχή ευχόμαστε. Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ