Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η γλυκιά επέλαση των παιδιών στις σειρές, η απάντηση του Λιάγκα και oι Πρωταγωνιστές στον Alpha

 


Αναμφισβήτητα η παρουσία παιδιών πάντα δίνει μια όμορφη και γλυκιά νότα στα ψυχαγωγικά θεάματα. Ειδικότερα, όταν αυτά τα παιδιά είναι και ταλεντάκια, μπαίνουν κατευθείαν στην καρδιά των τηλεθεατών. Στην ελληνική τηλεόραση κατά καιρούς το κοινό λάτρεψε παιδιά που πραγματικά ξεχώρισαν με την αμεσότητά τους μπροστά στον φακό. Χαρακτηριστικά παραδείγματα στα χρόνια της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης αποτέλεσαν η Κορίνα Δαμουλιάνου από το σήριαλ Πάτερ Ημών, η Δήμητρα Δουμένη της σειράς Λένη και η Ιφιγένεια Καλούτσα από το Άκρως Οικογενειακόν. Από τότε πέρασε καιρός, χρόνια συγκεκριμένα, μέχρι να δούμε πάλι σε σήριαλ παιδιά να κάνουν αίσθηση με το υποκριτικό τους ταλέντο.  


Πέρσι συνέβη με τον Μανώλη Γκίνη (το κοινό πρωτολάτρεψε μέσω διαφήμισης γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας) ο οποίος εντάχθηκε στη δημοφιλή σειρά της ΕΡΤ, Τα καλύτερά μας χρόνια στην οποία συνεχίζει να ταλαιπωρεί και φέτος τους γονείς του Κατερίνα Παπουτσάκη και Μελέτη Ηλία με τα παιδικά του καμώματα. Ωστόσο στη σειρά ιδιαίτερη αίσθηση, πολύ θετική, κάνουν και οι δυο φίλοι του, Έκτορας Φέρτης (Λούης) και Αμέρικο Μέλης (Χάρης).

Ο Σπύρος Ντούγιας, ο μικρός Σέργιος Σεβαστός γιος του Νικηφόρου και της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες, επίσης έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, και δικαίως.

Φέτος στην ελληνική μυθοπλασία έκαναν την εμφάνισή τους τα Κομάντα του Mega, Γιώργος, Αλέξανδρος, Ζαχαρένια και Κωνσταντίνος. Θεωρώ ότι τα συγκεκριμένα παιδάκια είναι ταλεντάκια και η επιτυχία της σειράς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην παρουσία τους, πέρα από το πρωτότυπο της ιστορίας την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης, πατέρας μάλιστα στην πραγματικότητα του Γιώργου και του Αλέξανδρου. 


Σύμφωνα με το σενάριο ο Γιώργος έχει την ικανότητα να μπαίνει σε αστρική προβολή αλλά ο αδερφός του Αλέξανδρος λέει τις ωραιότερες ατάκες. Επίσης οι ιδρυτές των Κομάντων, Ζαχαρένια - Κωνσταντίνος, Λουλού και Σήφης αντίστοιχα, έχουν ξεχωρίσει για τον τρόπο με τον οποίο παίζουν. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την ωραία παρέα που μας κάνουν μέσα από τα σήριαλ.

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε για όσα εξέφρασαν χθες στο Facebook, ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά, αφότου πήγε καλεσμένος στο Πρωινό. Δεν θα αναλωθώ στο τι είπε η κάθε πλευρά. Θα πω όμως, ότι όταν είσαι δυσαρεστημένος από μια εκπομπή στην οποία ήσουν προσκεκλημένος, εκφράζεις τη δυσαρέσκειά σου επί τόπου, και όχι κατόπιν εορτής. Ακόμη κι αν τελειώσει η εκπομπή, μπορείς να πεις ό,τι δεν σου άρεσε ή σε ενόχλησε εκτός κάμερας μπροστά στους συντελεστές που σε προσκάλεσαν. Δεν πηγαίνεις σπίτι σου, και θυμάσαι τι σε ενόχλησε. Όπως έκανε πρόσφατα και μια άλλη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Δεν είναι καθόλου ευγενικό. Αυτό πιστεύω εγώ.


Μια ακόμα νέα είσοδος στις Άγριες Μέλισσες. Η Λήδα Ματσάγγου μπαίνει απόψε στην ιστορία ενσαρκώνοντας την Αντιγόνη Λαζάρου, εκδότρια του γυναικείου περιοδικού «Γούστο». Χειραφετημένη, δυναμική και πανέξυπνη, παλιά γνώριμη της Μυρσίνης, εμφανίζεται ξανά στη ζωή τους με αφορμή ένα αφιέρωμα που θέλει να κάνει στην καπνοβιομηχανία του Δούκα.  «Σύντομα, όμως, θα κληθεί να τους προσφέρει ουσιαστική βοήθεια. Η Αντιγόνη θα δεχτεί να τους βοηθήσει, μόνο που η Μυρσίνη θα ανακαλύψει ότι στο πρόσωπο της παλιάς της φίλης θα βρει τον μάστορά της…» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού. Την προηγούμενη σεζόν η Λήδα Ματσάγγου έκανε γκεστ στον Σιωπηλό Δρόμο που έγραψαν για το Mega οι δημιουργοί των Άγριων Μελισσών.

Tελικά Πέμπτη θα προβάλλεται στον Alpha η Αυτοψία με τον Αντώνη Σρόιτερ, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν. 

Το πρόγραμμα που είχε στείλει προ ημερών το κανάλι, ανέφερε ημέρα προβολής την Κυριακή. Αλλά πρόγραμμα είναι αυτό και αλλάζει. Μεθαύριο λοιπόν η πρεμιέρα της Αυτοψίας στις 00.30. Οι Πέμπτες στον Alpha θα μοιράζονται με τους Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη που θα κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου (00.30). 



Επίσης μεθαύριο ξεκινάει στο Open και η Αννίτα Πάνια με το νέο τοκ σόου Ανοιχτά (00.15). Καλή αρχή σε όλους και φιλούμπες.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ