Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα απογεύματα θέλουν τύχη και οικογενειακές ιστορίες

 



Ωραίος ο Νοέμβριος και δεν το λέω μόνο επειδή είναι ο μήνας των γενεθλίων μου. Δυο μέρες τώρα είναι χαρά Θεού. Ήλιος, κοντομάνικα T- Shirt μέχρι το μεσημέρι ενώ οι πιο τολμηροί ρίχνουν και μια βουτιά στη θάλασσα.

Ο όρος αποκλειστικό στις πρωινές καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές φέτος έχει λιγάκι ξεφτίσει, να το πω όσο πιο ευγενικά μου βγαίνει. 

Στη Super Κατερίνα προμοτάρετε κάθε φορά αποκλειστικό απόσπασμα από το The Bachelor. Μα στο ίδιο κανάλι στον Alpha είστε. Ποιος άλλος θα το είχε; Και ποιος άλλος επίσης να ασχοληθεί; Το Πρωινό στον ΑΝΤ1 είναι η απάντηση και πραγματικά απορώ για ποιον λόγο ασχολούνται με το Bachelor. Στο μεταξύ και στο Πρωινό το ίδιο κάνουν με τις Άγριες Μέλισσες. Αποκλειστικό απόσπασμα σου λένε από το επεισόδιο που θα παίξει. Και ποιος θα το είχε βρε παιδιά; Το Breakfast@Star οι Οι αταίριαστοι του ΣΚΑΙ;

Πόσα τρέιλερ θα βγάλουν οι Ράδιο Αρβύλα μέχρι την πρεμιέρα τους; Η γυμνή αλήθεια είναι το τέταρτο κατά σειρά αν δεν κάνω λάθος. Θα μου πεις, ανέξοδα είναι, οπότε όσα θέλουν ας βγάλουν. Το VINYΛΙΟ αν αναρωτιέστε, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Σκίζει η μυθοπλασία στην prime time ζώνη, αυτό πια είναι γνωστό. Κατά τη γνώμη μου όμως, υπάρχουν δυο ακόμη προγράμματα που σημειώνουν πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης και κρατούν συντροφιά στον κόσμο τα απογεύματα χωρίς ντόρο. 



Το ένα είναι το τηλεπαιχνίδι Ο τροχός της τύχης του Star με τον Πέτρο Πολυχρονίδη (μαζί του η Νατάσα Κουβελά) και το δεύτερο το scripted reality Οικογενειακές ιστορίες του Alpha. Πολύ γνωστά φορμάτ και τα δυο στην Ελλάδα τα οποία προβάλλονται αρκετά χρόνια. Τη φετινή σεζόν όμως, νομίζω ότι διανύουν την καλύτερη τηλεοπτική τους χρονιά. Ο τροχός της τύχης -καθημερινά βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του ημερήσιου top 10 τηλεθέασης- πιστεύω ότι είναι από τα πιο αξιοπρεπή  τηλεπαιχνίδια και ο Πέτρος Πολυχρονίδης ως παρουσιαστής είναι πάρα πολύ καλός. Βέβαια, μερικές φορές φορά μιλάει πολύ, αλλά δεν πειράζει.

Το Open συνεχίζει τις μεταγραφές. Έτσι ο Γιώργος Θεοφάνους θα παρουσιάζει εβδομαδιαία μουσική εκπομπή από τον Δεκέμβριο.


Απόψε (00.15) στο ίδιο κανάλι η Αννίτα Πάνια συναντάει Ανοιχτά τη Ζήνα Κουτσελίνη. Από την άλλη, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου η Έλενα Κατρίτση έρχεται Προσωπικά με τον Παναγιώτη Γιαννάκη (ΕΡΤ1, 16.00).

Νέα εικόνα αποκτά η ΕΡΤ2: Δέκα καινούργιες εκπομπές, 15 νέα πρόσωπα και καθημερινό ζωντανό infotainment πρόγραμμα. Ορισμένα από τα νέα πρόσωπα είναι φυσικά ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και ακολουθούν μεταξύ άλλων οι Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά, Ξένια Ντάνια, Σπύρος Μαργαρίτης, Γιάννης Κορφιάτης, Κρίτωνας Πουλής, Μαριάννα Σκυλακάκη. Στο μενού των νέων εκπομπών περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: «Van Life», «Sing the spot», «Το Δίκτυο», «Μικρά βιβλία, μεγάλες ιδέες», «Ιστορίες όμορφης ζωής», «Ρορ Hellas», «Επικίνδυνες», «300+2», «Μια εικόνα, χίλιες σκέψεις».

Ιστορίες όμορφης ζωής με την Κάτια Ζυγούλη


Van Life 

Το νέο καθημερινό μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 θα τιτλοφορείται «Κυψέλη», με οικοδέσποινες τις Δάφνη Καραβοκύρη, Τζένη Μελιτά και Ξένια Ντάνια οι οποίες παρουσιάζουν θέματα για τις τάσεις στην κοινωνία, στην τεχνολογία, στην ευζωία, στις τέχνες και στον πολιτισμό. Η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά στις 9 το πρωί. Επιπλέον επιστρέφουν με καινούργια  επεισόδια οι εκπομπές «Art Week», «Η ζωή είναι στιγμές», «Στα άκρα», «Κλεινόν άστυ», «ΜΑΜΑ-ΔΕΣ», «Πλάνα με ουρά», «Μονόγραμμα», «Η εποχή των εικόνων», «Το μαγικό των ανθρώπων».

Ο Χρήστος Νικολόπουλος θα βρίσκεται στην ανανεωμένη εκπομπή «Η αυλή των χρωμάτων» και μαζί με την Αθηνά Καμπάκογλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη θα παρουσιάζουν αφιερώματα στο λαϊκό τραγούδι κάθε Σάββατο βράδυ συνοδεία 10μελούς  ορχήστρας.

Φιλούμπες!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ