Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο Mega και ο Σασμός στην Κρήτη

 

Νωρίτερα το πρωί στο υπουργικό συμβούλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε νέες ανακοινώσεις για τη δημόσια υγεία ενόψει εορτών αλλά και της εμφάνισης της μετάλλαξης Όμικρον, ωστόσο είχε πολλή φασαρία. Τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπάνε ενώ ακούγονταν κι άλλοι ενοχλητικοί ήχοι (μετακινούσε κανείς καρέκλες;).

Ο Δημήτρης Καταλειφός είναι σπουδαίος ηθοποιός και δεν χρειάζεται να το πω εγώ, το έχει αποδείξει ο ίδιος χρόνια τώρα. Τη φετινή σεζόν παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο το έργο του Σάμουελ Μπέκετ, Τέλος του παιχνιδιού, μαζί με τους Άρη Μπαλή, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη και Γιώργο Ζιόβα. Το είδαμε με Ναταλία και Λία την Κυριακή. Θέατρο του παραλόγου και με αρκετά νοήματα τροφή για σκέψη. Να τη δείτε την παράσταση και μην φοβάστε να πάτε στο θέατρο (γνώμη μου). Γίνεται πολύ σωστός έλεγχος. Προσωπικά νιώθω ασφάλεια μέσα σε μια θεατρική αίθουσα φορώντας μάσκα και καθόλου φόβο.

Πάμε σε άλλα. Ξεκινάει πάλι Η Φάρμα στον ΑΝΤ1 (όλα τα ‘χει η Μαριορή..). Το ριάλιτι έχει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 20:00 ενώ την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα προβληθεί στις 21:45. Από τις 6 Δεκεμβρίου θα προβάλλεται Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30. 


Παρουσιαστής ξανά ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ οι φετινοί 18 υποψήφιοι αγρότες είναι οι: Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας), Παναγιώτης Ψωμιάδης. Πιάστε τις τσάπες!

Επίσης την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Πέγκυ Ζήνα (στις 23:30). Αγαπάμε Πέγκυ.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στην τηλεόραση και στο Mega έπειτα από πολλά χρόνια. Όχι όμως με την ιδιότητα του ηθοποιού αλλά του παρουσιαστή της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Ρίζες», με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση.

 instagram: thanasis_efthymiadis

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού, την οποία έστειλε πριν από λίγη ώρα «ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρίας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα. Θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα».

Στην Κρήτη βρέθηκαν οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», στο πλαίσιο γυρισμάτων των νέων επεισοδίων που θα προβληθούν το επόμενο διάστημα. 

Μαρία Πρωτόπαπα, Δημήτρης Ήμελλος

Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές της Αγιάς (εξωτερικά και εσωτερικά), στο λιμάνι και το Κουμ Καπί, όπου βρέθηκαν οι Μαρία Πρωτόπαπα, Δημήτρης Ήμελλος, Θανάσης Πατριαρχέας, Ευγενία Σαμαρά την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Το ίδιο βράδυ ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης παρέθεσε δείπνο στους συντελεστές ενώ χθες γυρίσματα έγιναν στο Ρέθυμνο και σήμερα συνεχίστηκαν στο Ηράκλειο.

Με ένα πολύ ωραίο και σημαντικότατο θέμα καταπιάνεται απόψε η Δώρα Αναγνωστοπούλου στην εκπομπή MEGA STORIES (00.00). 


«Ποιος είναι ο ορισμός της ευτυχισμένης οικογένειας; Από πόσα μέλη θα πρέπει να αποτελείται; Πόσες μαμάδες και μπαμπάδες μπορούν να «χωρέσουν» σε μία διαφορετική εκδοχή της; Πόσο έτοιμη και ανοιχτή είναι η ελληνική κοινωνία να ανοίξει την αγκαλιά της σε «αλλιώτικες» οικογένειες;. Ένας νέας τρόπος αντίληψης της οικογένειας, μακριά από προκαταλήψεις και στερεότυπα».


Χθες ο Στυλιανός Φλωρίδης ήταν εκείνος που αποχώρησε από το GNTM και φεύγοντας έκανε δημοσίως ερωτική εξομολόγηση στη συμπαίκτρια και αγαπημένη του Όλγα. Το σ’ αγαπώ θέλω να πιστεύω ότι το είπε και στην ίδια και όχι μόνο στις κάμερες. Μπράβο στα παιδιά, εύχομαι να χαρούν τον έρωτά τους και εκτός ριάλιτι. Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ