Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όταν ο Σασμός “έπαιζε” στις Άγριες Μέλισσες

Αναμφισβήτητα η σειρά του Alpha, Σασμός – που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη- αποτελεί μια από τις τηλεοπτικές επιτυχίες της σεζόν. Κάθε βράδυ στις 21.00, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές συντονίζονται στον Alpha για να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στις ζωές των Μαθιού, Βασιλικής, Καλλιόπης, Αστέρη, Αργυρώς, Πετρή και Μαρίνας.

Κάποιος που παρακολουθεί και τις Άγριες Μέλισσες θα διαπιστώσει έναν κοινό παρανομαστή στα δυο σήριαλ. Πολλούς ηθοποιούς από τον Σασμό τους είδαμε και στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Καθόλου περίεργο, άλλωστε η ίδια εταιρία παραγωγής JK Productions έχει αναλάβει και τις δυο επιτυχημένες σειρές. 

Κάνοντας αναδρομή λοιπόν η αγαπημένη Όλγα Δαμάνη, η γιαγιά Ειρήνη είχε υποδυθεί την Αννέζω Σεβαστού, τη γιαγιά του Δούκα Σεβαστού, σε εκείνο το εντυπωσιακό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, Διαφάνι 1920, το οποίο προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2021. Σε εκείνο το επεισόδιο είχαμε δει επίσης τον Κώστα Νικούλι (Πετρής) και τον Στρατή Χατζησταματίου (Μανώλη) ως παιδιά Γιώργο Σταμίρη και Δούκα Σεβαστό, αντίστοιχα. 

Κώστας Νικούλι

Στρατής Χατζησταματίου

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Στέλλα Γκίκα όταν έπαιζαν μαζί στις Άγριες Μέλισσες, ως μαμά και κόρη

Όλοι θυμόμαστε ότι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (Αργυρώ) είχε ενσαρκώσει στις Άγριες Μέλισσες, τη Θεοδοσία, τη σύζυγο του Λάμπρου Σεβαστού. Επίσης, τη μητέρα της, στη σειρά του ΑΝΤ1, την ηθοποιό Στέλλα Γκίκα, τη βλέπουμε τώρα στον Σασμό, ως την Κατερίνα, την παπαδιά, τηλεοπτική σύζυγο του Μιχάλη Αεράκη και κολλητή της Μαρίας Πρωτόπαπα (Μαρίνας), η οποία όλο είναι σε δίαιτα. 

Υπάρχουν κι άλλοι όμως. Ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος υποδύεται τον Κώστα Μιχελάκη, σύζυγο της Άσπας, τον είχαμε δει στις Άγριες Μέλισσες, για λίγα επεισόδια, ως τον σύζυγο της Μαρίας Μαδούρου, Θανάση Μαδούρο. Τέλος, η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη) είχε παίξει επίσης στις Άγριες Μέλισσες, ενσαρκώνοντας τη Βασούλα, την οποία κακοποιούσε ο σύζυγός της Λιας, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας που είχε καταστρέψει το βιός των αγροτών του Συνεταιρισμού στο Διαφάνι.

Αυτά για τον Σασμό. Mάλιστα την προσεχή Δευτέρα, πρόκειται να χυθούν πολλά δάκρυα σε τηλεόραση και Twitter αφού θα πεθάνει ο Πετρής Βρουλάκης.

Λίγες μόνο εβδομάδες απομένουν για να ολοκληρωθεί το Dancing with the stars του Star και απόψε (21.00) εμφανίζονται ως γκεστ σταρς και θα χορέψουν οι Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης.

Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή συναντά τον Γιώργο Θεοφάνους στην εκπομπή του, Ένα τραγούδι ακόμα (20.00, Open). Φιλούμπες. 





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ