Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Oι influencers, ο Καπουτζίδης και η νέα μίνι σειρά του Mega

Τις τελευταίες μέρες σχολιάζονται έντονα στα σόσιαλ μίντια οι influencers. Με ποιους είναι φίλους, γιατί σιωπούν, κάντε τους unfollow. Δεν κρίνω και δεν θα υποδείξω φυσικά σε κανέναν ποιον να ακολουθεί και ποιον να μην ακολουθεί. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ γελάω πάρα πολύ με τη φάση influencer στην Ελλάδα, που αρκετοί υιοθέτησαν ως επαγγελματική ιδιότητα ή τους την απέδωσαν και δεν ξέρω τον λόγο.

Άνθρωπος με επιρροή ή που επιδρά, ξέρουμε όλοι ότι σημαίνει influencer. Για μένα άνθρωπος με επιρροή είναι εκείνος που με τον συνολικό τρόπο ζωής του, ο οποίος έχει μόνο θετική κατεύθυνση, αποτελεί σωστό παράδειγμα προς μίμηση. Ας μην εξηγήσω εν έτει 2022 ποιο είναι το σωστό. Είναι εκείνος ο άνθρωπος που σε εμπνέει, σε παρακινεί, σε παροτρύνει να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Να μην επιλέγεις το κακό. Γιατί το κακό είναι επιλογή. Αυτός είναι influencer κι όχι εκείνος που περιορίζεται στα giveaway μέσω σόσιαλ μίντια. Είναι πολύ ωραίο να κάνεις δώρα, αλλά δεν γίνεται να είσαι άνθρωπος με επιρροή απλά γι’ αυτό τον λόγο.  

Και κάτι ακόμα. Ας λείπουν οι κατάρες και η ανθρωποφαγία. Να εύχεσαι σε έναν άνθρωπο να πάθει καρκίνο, δεν κάνει εσένα καλύτερο, μη σου πω ότι είσαι χειρότερος. Είπαμε, το κακό είναι επιλογή.

Το Mega που κακά τα ψέματα, φέτος δείχνει πολύ ωραία σήριαλ – σαν κάποτε- ενημέρωσε ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς του Βασίλη Κεκάτου, Milky way (8 επεισόδια).

Σύμφωνα με τον καταξιωμένο διεθνώς 30χρονο κινηματογραφιστή, η σειρά είναι η ιστορία μιας έφηβης η οποία «αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρός της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση». Το στόρι: «Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης. Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο - ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, μαζί, θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα: να κάνει αυτό που όλοι περιμένουν από εκείνη ή να ανατρέψει τα πάντα;». Πρωταγωνιστούν: Κορίννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Στυλιάνα Ιωάννου, Ναταλία Σουίφτ, Αφροδίτη Καποκάκη, Ευαγγελία Καμάρα, Ιώκο Ιωάννης Κοτίδης, Ξένια Ντάνια, Σταύρος Τσουμάνης, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Τζέο Πακίτσας, Κασσιόπη Κλέπκου, Αλέξανδρος Βούλγαρης.

Ωραίες εκπλήξεις αποτελούν οι γκεστ σταρς: Νίκος Καραθάνος, Κίμων Κουρής, Ιβάν Σβιτάιλο, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Άλκηστις Πουλοπούλου, Ελένη Φουρέιρα.

Απόψε ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται "Ενώπιως Ενωπίω" με τη Μαρία Τζομπανάκη (23.45, ΑΝΤ1). Aπό την άλλη τον Γιώργο Καπουτζίδη συνάντησε στην Αίγινα η Έλενα Κατρίτση και την κουβέντα τους θα τη δούμε την Κυριακή 23 Ιανουαρίου (16:00) στην εκπομπή "Προσωπικά" της ΕΡΤ1.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρεται στην «απόσταση» που χρειάστηκε να διανύσει από την εσωτερική γκαρσονιέρα, στην οδό Ιπποκράτους, όπου ζούσε τον πρώτο καιρό όταν κατέβηκε στην Αθήνα πριν από 27 χρόνια, έως το σήμερα.  Θυμάται την εποχή, που το παιδικό δωμάτιο, στο πατρικό του σπίτι, ήταν το καταφύγιό του και η τηλεόραση η μοναδική παρέα του. Επίσης για τις απογοητεύσεις που έζησε, τις επιλογές που έκανε, τα «όχι» που είπε. Ο δημιουργός των αγαπημένων σήριαλ «Σαββατογεννημένες», «Στο παρά πέντε» και «Εθνική Ελλάδος» είμαι σίγουρος ότι λέει πολλά ωραία πράγματα. Προς το παρόν κρατάω, όπως μας ενημερώνει η εκπομπή, τα εξής λόγια του: «Το να δεις την καρδιά του άλλου δεν έχει μέσα σύγκρουση. Ένα άνοιγμα έχει από μεριάς μου σε εσένα, από εσένα σε εμένα και τελείωσε η υπόθεση».

Που πηγαίνουν οι αγελάδες όταν βγαίνουν έξω; Το the moooovies. Είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και γέλασε μόνος του. Πάντως κι εγώ γέλασα. Φιλούμπες!.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ