Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Η επιτυχία της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τα “Ψέματα” του Alpha



Στο Ηappy day είναι μια χαρούμενη παρέα και σήμερα το πρωί καλωσόρισαν τους τηλεθεατές κυνηγώντας και σκάζοντας χρωματιστά μπαλόνια. 

Από την άλλη, στο Mega Καλημέρα με την Ελεωνόρα Μελέτη φιλοξένησαν σε βίντεο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με τη μέλλουσα σύζυγό του να κάνουν κούρα ομορφιάς, μανικιούρ και πεντικιούρ. Καταρχάς είδαμε παρόμοιο θέμα πριν από δυο εβδομάδες στην εκπομπή Super Kατερίνα. Κατά δεύτερον, κάπου ώπα πια με το πόσο ασχολείστε οι εκπομπές με τον Μαυρίκιο (να ήταν ο προορισμός να θέλουμε να ταξιδέψουμε εκεί, να το βλέπουμε συνέχεια βρε αδερφέ. Αλλά δεν είναι. Νισάφι πια). 

Αλήθεια τώρα! Πείτε μου παρακαλώ, ποιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον έχει το συγκεκριμένο θέμα; Που μας επισημάνατε κιόλας ότι είναι αποκλειστικό. Χαχαχαχα. Παρένθεση: Που το έρμο το αποκλειστικό έχει πια καταξεχειλωθεί από τη συχνή χρήση στις εκπομπές χάνοντας κάθε δημοσιογραφική αξία. Θεωρώ ότι μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα θέματα. Με τέτοιου είδους προσβάλλετε μόνοι σας την εκπομπή σας. Σαν να βάζετε αυτογκόλ.



Κι αν θέλουμε να μιλήσουμε για την αξία της δημοσιογραφικής αποκλειστικότητας αυτή ανήκει σήμερα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με τη Ζήνα, στην οποία εξασφάλισαν τη συνέντευξη – o αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Σόμπολος για την ακρίβεια- που όλες οι εκπομπές ήθελαν, των γονιών από την Πάτρα, που έχασαν τρία παιδιά σε ισάριθμα χρόνια. «Να ακουστεί η αλήθεια. Δεν θέλουμε να ξανά βγούμε πουθενά. Δεν θέλουμε άλλη δημοσιότητα» είπαν μεταξύ πολλών άλλων οι άνθρωποι, οι οποίοι απαγόρευσαν επίσης την προβολή φωτογραφιών των παιδιών τους. Οι επιθυμίες τους πρέπει να γίνουν απολύτως σεβαστές. Μέσα στον τραγικό τους πόνο, έχουν να διαχειριστούν και τα όσα ψιθυρίζουν δυνατά μερίδα κόσμου και διάφορα σάιτς. Γι’ αυτό και βγήκαν να δώσουν εξηγήσεις. Να απολογηθούν για τα αυτονόητα. Γιατί; Επειδή ζούμε στην εποχή που πρώτα δικάζει η κοινή γνώμη χωρίς καν να έχει αποφανθεί η εισαγγελία.


Πηγή: Ιnstagram\𝘼𝙡𝙚𝙭𝙖𝙣𝙙𝙧𝙖 𝘼𝙞𝙙𝙞𝙣𝙞 𝙁𝙖𝙣 𝙋𝙖𝙜𝙚

Έκλεισαν τελικά ως πρωταγωνιστές ο Χρήστος Λούλης και η Αλεξάνδρα Αϊδίνη στο νέο σήριαλ του Alpha, Ψέματα, το οποίο έρχεται σύντομα στο κανάλι. Η σειρά, όπως έχω ξανά γράψει, είναι βασισμένη στο βρετανικό ψυχολογικό θρίλερ του BBCLiar. Ωστόσο το σενάριο θα γραφτεί από την αρχή. 

Nα σημειώσω εδώ ότι η Αλεξάνδρα Αϊδίνη και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης παίζουν μαζί στην παράσταση Λευκές Νύχτες του Φίοντορ Ντοστογιέφσκι, η οποία έχει πρεμιέρα το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στο θέατρο Μικρό Άνεσις στις 18:30.


Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, φιλοξενούνται την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου (16:00, ΕΡΤ1) στην εκπομπή  Προσωπικά με την Έλενα Κατρίτση και ανατρέχουν στα παιδικά τους χρόνια, ξεφυλλίζουν παλιές φωτογραφίες και θυμούνται την πρώτη γνωριμία τους.

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ