Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Ο παλιός τηλεπαιχνιδιάκιας, τα "Ψέματα" του Παπαζήση και το βραχιόλι του Μιχαήλ


Ωραίες ελληνικές σειρές βρίσκονται στα σκαριά για να μας κρατήσουν συντροφιά την επόμενη σεζόν. Μια από αυτές είναι το Βραχιόλι της φωτιάς - βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της συγγραφέως, Βεατρίκης Σαΐας Μαγρίζου- την οποία θα προβάλλει η ΕΡΤ1. Στο καστ λοιπόν, το οποίο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, μαζί με τους Νένα Μεντή, Νίκο Ψαρρά και Θάνο Τοκάκη, θα δούμε και τον Μιχαήλ Ταμπακάκη. Όπως πληροφορήθηκα προς το παρόν αυτοί οι ηθοποιοί έχουν υπογράψει. 

Τον Μιχαήλ Ταμπακάκη τον είδαμε πρόσφατα στη μίνι σειρά Αγάπη παράνομη – στην οποία επίσης συνεργάστηκε με τον Ν. Ψαρρά αλλά και την Κ. Καραμπέτη ενσαρκώνοντας τον γιο τους- αλλά και στις Άγριες Μέλισσες, στις οποίες υποδύθηκε τον Ακύλα Μεγαρίτη σε νεαρή ηλικία. Πριν από δυο σεζόν έπαιξε και στη σειρά Έρωτας μετά. Το Βραχιόλι της φωτιάς θα το σκηνοθετήσει ο Γιώργος Γκικαπέπας ο οποίος έχει αναλάβει και το νέο σήριαλ του Alpha, Ψέματα.

Όπως έχουν αποκαλύψει συνάδελφοι, στη νέα σειρά Ψέματα, θα δούμε επίσης τους Ιωάννη Παπαζήση και Ζέτα Δούκα, μαζί με τους Χρήστο Λούλη και Αλεξάνδρα Αϊδίνη. Όπως πληροφορήθηκα, τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου και ο Ιωάννης Παπαζήσης θα παίξει σε 6 επεισόδια στον β΄ κύκλο της σειράς. 

Άλλωστε οι δυο κύκλοι του σήριαλ αποτελούνται από 12 επεισόδια. Ο Ιωάννης Παπαζήσης - που πέρσι ήταν απολαυστικός στην Αγγελική- ενσαρκώνει και τον μπον βιβέρ Τεπενδρή στα Καλύτερα μας χρόνια της ΕΡΤ1. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε ήδη στη σειρά την προηγούμενη εβδομάδα και θα παίξει σε έξι ακόμη επεισόδια.

Ο Alpha ανακοίνωσε ότι ο τραγουδιστής και συνθέτης, Αναστάσιος Ράμμος αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιχνιδιού Total Blackout. Δεν είναι ωραίο και σωστό να σχολιάζουμε ένα πρόγραμμα πριν καν ξεκινήσει- αν και το έχουμε ξαναδεί- αλλά εύχομαι η απόφασή τους να μην τους οδηγήσει γενικά σε μπλακ αουτ.

Το The Chase έχει γίνει αγαπημένη μου καθημερινή συνήθεια. Σήμερα λοιπόν, ο αδέκαστος επιθεωρητής του τηλεπαιχνιδιού, Ηλίας Αλεξίου, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και διηγήθηκε πολλά ωραία πράγματα από τη ζωή του. Ο ίδιος εργάζεται ως επιθεωρητής ασφαλείας τροφίμων. «Είμαι παλιός τηλεπαιχνιδιάκιας με πρώτη εμφάνιση στη MEGA Banca το 1994. Κέρδισα, πήρα ένα αυτοκίνητο και μετά γλυκάθηκα. Και μετά άρχισα να στέλνω. Με τη σύζυγό μου πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα με το δεύτερο τηλεπαιχνίδι, το Καλύτερος κερδίζει. Από 4.000 ευρώ κέρδισα δύο φορές στον Εκατομμυριούχο και 3.000 ευρώ στον Αδύναμο Κρίκο με την Έλενα Ακρίτα» ανέφερε ο ίδιος. Όσον αφορά το The Chase, επισήμανε «Έχει μια δυσκολία. Επειδή τοποθετηθήκαμε εκεί που τοποθετηθήκαμε, με το προαπαιτούμενο να είμαστε άνθρωποι με αυξημένη γνώση, έχεις πάντα τον φόβο, τώρα άμα πω μια μπαρούφα, ρεζίλι θα γίνω». Σχετικά με την παιδική του ηλικία αποκάλυψε «Είχα μια μεγάλη τύχη. Ο πατέρας μου δεν είχε σπουδάσει και το είχε καημό. Όταν πήραμε τηλεόραση πρώτη φορά και έβλεπα, δεν μπορούσα να διαβάσω τους υπότιτλους και με παρότρυνε να μάθω να διαβάζω. Έτσι σε ηλικία τεσσάρων ετών μου έφτιαξε πίνακα και κάθε μέρα μου μάθαινε ένα γράμμα. Όταν τέλειωσαν τα 24 γράμματα, μου έμαθε τις τέσσερις πράξεις της αριθμητικής». Επίσης έλυσε και πολλές απορίες που έχουν οι τηλεθεατές με το παιχνίδι και τους Chasers, όπως για παράδειγμα αν γνωρίζουν τις ερωτήσεις. Ο αδέκαστος επιθεωρητής εξήγησε ότι σε κάθε επεισόδιο απαντάνε περίπου 50 με 60 ερωτήσεις. «Φαντάζεστε να πρέπει να μελετήσω 50 με 60 ερωτήσεις κάθε φορά; Δεν θα πρέπει να ασχολούμαι με τίποτε άλλο». Επίσης τόνισε ότι το χρονόμετρο το βλέπουμε μόνο οι τηλεθεατές, οπότε ούτε εκεί υπάρχει κάποια παρατυπία.

Άντε να δούμε και να μάθουμε πράγματα και για τους άλλους τρεις Chasers, το Γεράκι, το Βουνό και τη μυστηριώδη Γυναίκα με τα μαύρα.

Το Πρωινό σήμερα μας παρουσίασε ένα πολύ ωραίο... ψυχαγωγικό θέμα. Για μια κυρία η οποία έπεσε θύμα αγοράζοντας μαϊμού τσάντες. Το είχαν αποκλειστικό. Το τερματίζετε σιγά σιγά. Που κολλάει μωρέ αυτό το θέμα στην εκπομπή; Καλά θα μου πεις, εδώ δεν κολλάνε άλλα κι άλλα, κι άλλοι με άλλους, το θέμα με τις μαϊμού τσάντες σε χάλασε;

Τι γίνεται με τον Εκατομμυριούχο; Θα ξεκινήσει ποτέ ή μόνο θα βλέπουμε τα τηλέφωνα για αιτήσεις συμμετοχής;

Eίναι και αυτό το πρόσωπο της τηλεόρασης που χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος τρώγεται με τα ρούχα του και φυσικά έχει αρχίσει να κουράζει τους γύρω του.

Και θυμήσου, κάποτε χαιρόσουν τόσο πολύ που ήσουν από τους πρώτους που έβαλες φυσικό αέριο. 

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ