Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Οι πρώτοι καλεσμένοι της Δέσποινας και τριπλός "Χορν" στον Σασμό

Να ξυπνάς αχάραγα έχει τα καλά του, γιατί ας πούμε έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου, αλλά αν κάνεις πρωινή εκπομπή, πότε πότε μια κούραση σου βγαίνει. Χάνεις ενίοτε την αίσθηση του χρόνου.

Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί στο Happy Day, ενώ είχαν πέσει οι τίτλοι τέλους της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπερδεύτηκε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις. Όπως εξήγησε, ήταν ξενυχτισμένη λόγω γυρίσματος για το Chart Show (αναφέρομαι παρακάτω).

Επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη τελειώνοντας το Mega Καλημέρα, ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για αύριο στις 8.50 αντί 7.50 όπως ξεκινάει κανονικά η εκπομπή.

Εγώ τις κατανοώ πάντως και τις δυο (συμπαθιόμαστε και χρόνια τώρα). Κακά τα ψέματα μόνο η Τζένιφερ Άνιστον στο Morning Show είχε αντοχές. Ξυπνούσε στις τρεις τη νύχτα, μες στο μαύρο σκοτάδι, έκανε διάδρομο και ήταν φρέσκια και διαυγής όλη μέρα να διαχειριστεί το κίνημα Me Too, τον Στιβ Καρέλ, το παρελθόν της, να ταξιδέψει μες στον κορονοϊό στην Ιταλία (στη 2η σεζόν) κι άλλα πολλά. Αυτή βέβαια το έκανε μόνο για συνολικά 20 επεισόδια, όχι κάθε μέρα και για πολλά χρόνια.

Ξεκινάει και το Chart show – Your Countdown με τη Δέσποινα Βανδή στον Αlpha. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 21.00. Καταρχάς καλή αρχή εύχομαι. Έμαθα όμως και ποια δυνατά ονόματα θα κάνουν ποδαρικό. Έχουμε και λέμε, μεταξύ άλλων θα είναι οι: Καίτη Γαρμπή, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Στέλιος Διονυσίου, Γιώργος Θεοφάνους. Επιπλέον η Βάνα Μπάρμπα και ο Γιάννης Δόξας. Στην πρώτη εκπομπή θα παρουσιαστούν τα πιο επιτυχημένα τραγούδια (Top30) της δεκαετίας ’90.

Η Σκοτεινή Θάλασσα είναι πολύ ωραία σειρά μυστηρίου, με εξαιρετικό καστ. Το έχω ξανά πει. Θα σχολιάσω όμως κάτι, καθαρά με διάθεση για χιούμορ. Φτάνει με την Ταμίλα Κουλίεβα να κάνει όλο δουλειές στο σπίτι. Αυτή την εβδομάδα έπλυνε ένα χαλί κι έκανε και τα ντουλάπια κάτω από τον νεροχύτη. Σίγουρα αυτός που γράφει το σενάριο ξέρει από δουλειές του σπιτιού, αλλά την ξεθεώσατε τη γυναίκα.

Θα το πω πάλι για τον Σασμό. Η ιστορία σώζεται κυρίως από τις ερμηνείες των πολύ καλών και εξαιρετικών ηθοποιών του. Μάλιστα, τρεις από τους πρωταγωνιστές της σειράς, έχουν τιμηθεί με το Βραβείο Χορν. Το γνωρίζαμε ήδη αλλά το υπενθύμισε και το κανάλι με σχετική ανακοίνωση, να το μάθουν φαίνεται και εκείνοι που δεν το ξέρουν. Για ποιους ηθοποιούς πρόκειται; Τον Δημήτρη Ήμελλο (2001), τον Δημήτρη Λάλο (2012) και τον άρτι αφιχθέντα Αργύρη Πανταζάρα (2016).

Στην κωμική σειρά Άσε μας ρε μαμά γελάω πολύ με την απίθανη Παρθένα Χοροζίδου. Μόλις πρόσφατα εντάχθηκε στο καστ και η Φαίδρα Δρούκα, στον ρόλο της Αλίκης, συζύγου του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Εύστοχη η προσθήκη της ηθοποιού. 

Πραγματικά οι ατάκες της σου φτιάχνουν το κέφι. Πάρα πολύ ευχάριστη η παρουσία της. Βέβαια για τους τηλεθεατές μόνο. Για τους ήρωες που τους έκανε ξαφνικά τη ζωή άνω κάτω, όχι και τόσο. Σύντομα όμως, θα δούμε δυο ακόμα αγαπημένους ηθοποιούς να μπαίνουν στην κωμική σειρά. Έμαθα ότι ο πρώτος θα είναι ο Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ψυχίατρο, Ορέστη Λαζάρου, θείο του Μάθιου, από τις 23 Μαρτίου. Ο δεύτερος είναι ο πρώην πρωθυπουργός Άρης Παυρινός του Παρά πέντε, Δημήτρης Πετρόπουλος. Θα υποδυθεί τον Στεφάν, το διαδικτυακό φλερτ της Φωτεινής Ντεμίρη. Ο ηθοποιός θα μπει στη σειρά από τις 5 Απριλίου.


Η Μάριον Μιχελιδάκη και επίσημα στο Open. Το κανάλι έστειλε ανακοίνωση, χωρίς όμως να δίνει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσιάσει αλλά και ποια πρόσωπα θα είναι μαζί της, παρόλο που έχουν δημοσιοποιηθεί. Μάλλον για να έχουν να στέλνουν δελτία τύπου.

Μαθήματα δημοσιογραφίας παρέδωσε σήμερα ο Πάνος Σόμπολος, καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ελπίζω να τον άκουσαν πολλοί και να παραδειγματιστούν. Λέμε τώρα. 

  • Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ