Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 "Τα Νεοκλασικά" στην άκρη, η εξομολόγηση της Τάνιας και η "Mάσκα" του Σάκη


Καθημερινά ακούμε πολλές τηλεοπτικές μπούρδες αλλά ευτυχώς γίνονται και πολύ ωραίες συνεντεύξεις και χαίρονται τα αυτιά μας και τα μάτια μας. Για την εκπομπή Πάμε Δανάη, ο Άρης Καβατζίκης συνάντησε την αγαπημένη Τάνια Τσανακλίδου – που πάρα πολύ σπάνια δίνει συνέντευξη και ειδικά στην τηλεόραση- και οι δυο τους έκαναν μια πολύ όμορφη κουβέντα η οποία προβλήθηκε σήμερα. 

Η αφορμή ήταν η παρουσίαση του δεύτερου μέρους της παράστασής της, Το μουσικό κουτί το οποίο 26 χρόνια μετά την πρεμιέρα του στη Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα (23&24 Μαρτίου) κι έπειτα θα βρεθεί στην Πάτρα και στην Αθήνα στο Ακροπόλ (από τις 4 Απριλίου). Μεταξύ των πολλών και πολύ ωραίων εξομολογητικών στιγμών της Τάνιας Τσανακλίδου, κράτησα τα εξής: 

  • Οι έρωτες πάνε και χάνονται άλλα στο τέλος μας αφήνουν μία ωραία προίκα... Το κύριο αίτημα είναι η αγάπη και η συμπόνοια. Μπροστά μας υπάρχει το ενδεχόμενο της πείνας για πάρα πολύ κόσμο. Είδα ένα γεράκο να στάζει λάδι από τα σκουπίδια για το σπίτι. Σε αυτή τη φάση αισθάνθηκα το χρέος να πω στους ανθρώπους ότι δεν έχουν τελειώσει όλα. Ακόμη μας μένει συμπόνοια. Σε μένα ήθελα να το πω. 
  • Οι άνθρωποι δεν είναι υποχρεωμένοι να μας ερωτεύονται. 
  • Όταν ξεκινάμε, όλοι νομίζουμε πως είμαστε αυθεντίες, οι πιο όμορφοι, οι πιο έξυπνοι, μετά αρχίζουν οι φάπες και συνέρχεσαι... Δεν θα πάταγα τη σκηνή εάν δεν είχα ένα τερατώδες «εγώ» το οποίο οφείλει μετά να ξεφουσκώσει για να γίνεις κανονικός. Ήμουν «ψωνάρα» στην αρχή και ένιωθα ότι μου ανήκουν όλα.
  • Αυτό που συμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αγριευτικό. Πώς βγαίνεις και λες «ψόφος» σε κάποιον; Πιστεύω πως τα δηλητήρια που βγάζουμε, δηλητηριάζουν καταρχάς εμάς, όχι τον άλλον.... Τέλος παραδέχθηκε ότι έχει περάσει και τέσσερις φορές κρίση ηλικίας. «Η πρώτη ήταν στα 40, η δεύτερη στα 50, κάθε δεκαετία. Στα 60 ήταν «φάπα» και φέτος γίνομαι 70 και λέω, ρε παιδί μου πολύ γριά 70 χρονών».

Όμως, πολύ ωραία κουβέντα έγινε και στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη το περασμένο Σάββατο.

Παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να γίνει μπαμπάς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο «Δεν μου αρέσει ο τρόπος που έχουμε μεγαλώσει. Επειδή αρέσει στην Ελλάδα να έχουμε την ωραία πατροπαράδοτη οικογένεια, που κι εγω τη σέβομαι πάρα πολύ... αλλά δεν πρέπει να μαθαίνουμε στους ανθρώπους ότι είσαι φυσιολογικός μόνο όταν κάνεις οικογένεια και παιδί. Εμένα μου αρέσει όχι να διαιωνίζεται ένα όνομα, γιατί έχουμε κι αυτό στην Ελλάδα, μου αρέσει να διαιωνίζουμε τον καλό άνθρωπο. Μπορούμε να είμαστε καλοί άνθρωποι που να κάνουμε και τους επόμενους να είναι καλοί;».

Τα πολυδιαφημισμένα "Τα Νεοκλασικά" του Alpha, προς το παρόν, για ένα μήνα και κάτι, αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα, μπαίνουν στην άκρη. Στη θέση τους θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή ταινίες, μια και έρχεται και το Πάσχα. Εκκρεμούν προς προβολή τα εξής Ο εμίρης και ο κακομοίρης (με Αντώνη Καφετζόπουλο), Η κόμισσα της φάμπρικας (με Νίκο Πουρσανίδη, Ελένη Γερασιμίδου, Φιόνα Γεωργιάδη) και Οι κληρονόμοι (με Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ζήση Ρούμπο και Γιώργο Ξουλό). Θα επιστρέψουν τέλη Απριλίου ή Μάιο ή.... (υποθέτω εγώ τώρα).

Είδα και τη νέα εκπομπή του Alpha με τις φάρσες, Τ! Φάση; με Γιώργο Τσαλίκη και Εβελίνα Νικόλιζα. Το κόνσεπτ το έχουμε ξανά δεί- ok (A! Η Τέλεια απόδραση που έπαιζε κάθε Κυριακή, ολοκληρώθηκε αν δεν το πήρατε χαμπάρι). Λοιπόν, Τσαλίκης και Νικόλιζα θεωρώ ότι για το πρώτο επεισόδιο μια χαρά κατάφεραν να φέρουν εις πέρας το κόνσεπτ στο οποίο έτσι κι αλλιώς σημασία έχουν οι έξυπνες φάρσες. Αρκεί να μην γελοιοποιούνται αυτοί που δέχονται να τις κάνουν είτε για 200 ευρώ είτε για 3.000 ευρώ που είναι και το ανώτερο χρηματικό έπαθλο. Η πρεμιέρα τρύπωσε και στο κυριακάτικο τοπ 10, στην τελευταία θέση με 11,2%.

Ο ΣΚΑΙ έστειλε σήμερα και ανακοίνωση για το νέο του σόου, The Masked Singer, το οποίο προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες. Παρουσιαστής ο Σάκης Ρουβάς και κριτική επιτροπή οι Θοδωρής Μαραντίνης, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. 


Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θοδωρής Μαραντίνης

«Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, αφού θα είναι μεταμφιεσμένοι φορώντας ένα περίτεχνο κουστούμι – χαρακτήρα και κανείς δεν θα ξέρει ποιοι είναι. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα αναλαμβάνουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα. Οι συμμετέχοντες celebrities, θα δίνουν με αλλοιωμένη φωνή πληροφορίες και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους. Κάθε εβδομάδα θα φέρνει και μια αποκάλυψη».

Ξεκίνησε σήμερα και η πολυδιαφησμισμένη εκπομπή του Οpen, Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον (σ.σ. Μιχελιδάκη). Μεταξύ άλλων είχαν συνεντεύξεις του Γιάννη Μπέζου (βίντεο), Γιώργου Κωνσταντίνου (στο πλατό), Σωτήρη Δανέζη (επίσης πλατό). Τις δυο τελευταίες χειρίστηκε μόνη της η Μάριον Μιχελιδάκη. Ασχολήθηκαν φυσικά και με τον πόλεμο στην Ουκρανία, μίλησαν με τον δικηγόρο των καταγγελλόντων στην υπόθεση Λιγνάδη, Γιάννη Βλάχο, επίσης για τον καιρό αλλά έκαναν και γκάλοπ αν κόβεται το σουβλάκι τώρα που ανέβηκε η τιμή του. Ανάμεσα στις διάφορες στήλες της εκπομπής υπάρχει και το «Το είδαμε κι αυτό» και μας έδειξαν ένα θέμα για έναν Κονγκολέζο που παντρεύτηκε τρίδυμες. Αυτό όμως το ξανά είδαμε εδώ και μέρες σε άλλες εκπομπές. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα για να πω την αλήθεια μου με την εκπομπή, αλλά ήταν και η πρώτη τους. Καλή αρχή εύχομαι φυσικά. 

Παγκόσμια ημέρα ποίησης η 21η Μαρτίου. Παραθέτω ένα μικρό κομμάτι από το Αν του Κίπλινγκ: "Αν μπορείς στην καταιγίδα να μη χάνεις την ελπίδα, κι αν μπορείς να συγχωρήσεις όταν σ’ έχουν αδικήσει, αν μπορέσεις τ’ όνειρό σου να μη γίνει ο όλεθρός σου..".

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ