Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι προκλήσεις της Κίτσου, η δεύτερη σεζόν του Chase και το μονόπετρο της Κατερίνας

Έχω δηλώσει αρκετές φορές θαυμαστής του τηλεπαιχνιδιού The Chase. Θεωρώ ότι στην επιτυχία του, πέρα από το γεγονός ότι είναι ωραίο παιχνίδι, συμβάλλει και η Μαρία Μπεκατώρου η οποία το έχει πάρει επ’ ώμου και είναι στα καλύτερά της. 

Οπότε, αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όλα δείχνουν ότι στο τηλεπαιχνίδι θα δοθεί το πράσινο φως να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Και πολύ καλά θα κάνει το Mega. Για φέτος, το The Chase θα ολοκληρωθεί προς τα τέλη Ιουνίου, όπως και τα περισσότερα προγράμματα του καναλιού.

Είχα τη χαρά να γνωρίσω τη Μαρία Κίτσου από κοντά, την πρώτη σεζόν των Άγριων Μελισσών. Έως τότε την είχα δει δυο φορές στο θέατρο. Οι Άγριες Μέλισσες μετρούσαν περίπου έναν μήνα στον «αέρα» και της είχα κάνει συνέντευξη για το περιοδικό ΟΚ! στο οποίο εργαζόμουν. Η Μαρία ήταν τόσο ευγενική, άνετη και φιλική που αμέσως αισθάνθηκα οικεία μαζί της, λες και ήμασταν κολλητοί χρόνια. Την έχω μέσα στην καρδιά μου.

Σήμερα το μεσημέρι η Μαρία Κίτσου κάθησε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη και οι δυο τους έκαναν μια όμορφη κουβέντα, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σειρά, την Ελένη Σταμίρη, τους ρόλους και τις κρίσεις. "Μου αρέσει πάρα πολύ κάθε φορά να γίνομαι ο ρόλος. Σιχαίνομαι τη μανιέρα. Θέλω κάθε φορά να έχω διαφορετικές προκλήσεις και να γίνομαι κάθε φορά αγνώριστη" είπε η Μαρία ενώ για τη Λενιώ που υποδύεται τρεις σεζόν σχολίασε: "Την έχω αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Την ερωτεύτηκα. Με συγκίνησε, με άγγιξε πολύ. Την πόνεσα πολύ αυτή τη γυναίκα". Για το τέλος της σειράς τόνισε: "Δεν ξέρω το φινάλε, τα επεισόδια μας έρχονται λίγα λίγα. Φτάνουμε στα τελικά επεισόδια. Αυτό που υποψιάζομαι γενικά είναι ότι θα υπάρχει δικαίωση. Εγώ προσωπικά έχω πληρώσει, άλλοι δεν έχουν πληρώσει. Εγώ έχω πληρώσει το μερίδιό μου, έκανα το έγκλημα, κάλυψα τις άλλες τις σουπιές, πήγα τη φυλάκα μου". 

Επίσης η Μαρία Κίτσου ερωτηθείσα για το πως διαχειρίζεται τις κρίσεις υπογράμμισε: «Ποτέ δεν θα ξεσπάσω τα νεύρα μου. Θα κρυφτώ στο λαγούμι μου. Θα το περάσω μόνη μου. Δεν μου φταίει σε τίποτα ο άλλος. Θα τον σεβαστώ απόλυτα. Είναι σαν να έχω δυο εαυτούς πολλές φορές. Είναι ο άνθρωπος του καθήκοντος, που βάζω μπροστά τον αυτόματο και λέω πάμε, με ό,τι δύναμη έχεις. Μάζεψε τα κουράγια σου, πρέπει να βγάλεις εις πέρας αυτό που πρέπει και πρέπει να το κάνεις άψογα γιατί είμαι τρομερά τελειομανής. Κι όταν αποσυρθώ από τη δουλειά, γλείφω τις πληγές μου κι είμαι έτοιμη για την επόμενη μέρα να είμαι πάλι στις επάλξεις". 

Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε με τον καλύτερο τρόπο την οικειότητα που νιώθουν οι τηλεθεατές των Άγριων Μελισσών με τη Λενιώ: "Η τηλεόραση καλώς ή κακώς σε βάζει σε όλα τα σπίτια. Οπότε είναι σαν να γνωριζόμαστε τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά σαν να σε ξέρουμε όλοι τόσο καλά, που αν σε πετύχουμε στον δρόμο, νομίζω θα σε πάρουμε με το αυτοκίνητό μας, θα σε φέρουμε στο σπίτι μας να σε κεράσουμε έναν καφέ να μας πεις τα νέα σου, πως περνάς και πως είσαι".

Σήμερα η Δανάη Μπάρκα ντύθηκε νύφη στην εκπομπή της ενώ η Κατερίνα Καινούργιου πήρε δώρο μονόπετρο (πάντα μου έρχεται να το πω μονόπτερο) από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία πήγε καλεσμένη στη Super Κατερίνα. 


Η Κατερίνα χάρηκε τόσο πολύ με το μονόπετρο αφού όπως είπε "Είναι το πρώτο μονόπετρο που μου κάνουν". Να εύχεσαι να μην είναι και το τελευταίο θα σχολιάσω με χιούμορ (δηλαδή emoji με γέλια και δάκρυα).

Το Open ανακοίνωσε επίσημα – ήταν ήδη γνωστό καιρό τώρα- τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς Το Κόκκινο ποτάμι του Μανούσου Μανουσάκη, δίνοντας λεπτομέρειες για το πως θα εκτυλιχθεί η ιστορία. Το αιματοβαμμένο τέλος της προηγούμενης ιστορίας, η οποία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, γράφτηκε πριν από δυο χρόνια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση στο Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια «Η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Η Ιφιγένεια με το παιδί της φτάνουν πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα βάλει σκοπό να βρει τον τρόπο να επιστρέψει στην Τουρκία για να βρει τον άντρα της, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι νεκρός. Ένας μαχητικός γιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο Δημοσθένης Μαντάς, θα σταθεί στήριγμά της και κόντρα σε κάθε κίνδυνο θα τη συνοδεύσει στο παράτολμο ταξίδι πίσω στην Τουρκία, όπου το δόγμα του Κεμάλ «η Τουρκία ανήκει στους Τούρκους» φανατίζει τον κόσμο και οι σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών κορυφώνονται. Το ταξίδι θα οδηγήσει τους ήρωες στη Σμύρνη, όπου θα γίνουν μάρτυρες των εξελίξεων. Μέσα από τα μάτια της Ιφιγένειας και του Δημοσθένη κορυφώνεται η τραγική, ιστορική κατάληξη καθώς αναπτύσσεται όλο και πιο δυνατά ο έρωτας ανάμεσά τους». «Το όνειρο της Mεγάλης Ελλάδας, ο διχασμός, η Μικρασιατική εκστρατεία και η καταστροφή στη συνέχεια, η διεθνής πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων, είναι το πολιτικό-κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η ιστορία». Σημειώνεται ότι πολλοί νέοι χαρακτήρες «μπαίνουν στο κάδρο, καθώς η ιστορία αγκαλιάζει οικογένειες Ποντίων και Μικρασιατών προσφύγων». Το σενάριο ξανά υπογράφουν οι Σταύρος Αβδούλος- Ειρήνη Ριτσώνη.

Σ’ ένα  καλοκαιρινό αποχαιρετιστήριο πάρτι, με χορό και τραγούδι προσκαλεί απόψε ο Κωστής Μαραβέγιας τους τηλεθεατές της μουσικής εκπομπής Δυνατά στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν (ΕΡΤ1, 22.00). Καλεσμένοι είναι οι: Ορέστης Τζιόβας, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Ιλένια Ουίλιαμς, Τραϊάνα Ανανία, Δημήτρης Κανέλλος, Κλεονίκη Δεμίρη, το συγκρότημα The Swingin’ Cats και η Sofita and the Blue Sisters με την μπάντα τους.

Όλα τα είχαμε η ευλογιά των πιθήκων μας έλειπε.

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ