Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι υπογραφές καρδιάς της Ελένης και ο τελικός του Survivor

 

Σφίγγουν οι ζέστες, πολλά τα νεύρα του κόσμου,  ανεβαίνουν ξανά τα κρούσματα, υπομονή να έχουμε και όλα καλά. Ας μη χάνουμε το κέφι μας.

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη, πρώτη πρώτη θα μας ευχηθεί καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού της με το Mega για την επόμενη σεζόν με την ίδια φυσικά ομάδα πλάι της, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Σάββα Πούμπουρα και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής εκτυλίχθηκε κι ένας χαριτωμένος διάλογος για τα συμβόλαια των συνεργατών της. Πάντως στον αγαπημένο Δημήτρη Ουγγαρέζο, η Ελένη είπε το εξής ωραίο: «Για εσένα βλέπεις, δεν ρωτάω, γιατί εμείς έχουμε υπογραφές καρδιάς. Δεν χρειάζεται. Και χωρίς να υπογράψεις ξέρω ότι μαζί είμαστε». Και αμέσως μετά τους... έβαλε όλους στη θέση τους τονίζοντας «Μην τους ακούτε, εδώ θα είναι όλοι τους».

Και ποια σειρά θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στο καλοκαιρινό κενό που αφήνει η Ελένη; Δέκα λεπτά κήρυγμα. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το σήριαλ. Χάθηκαν οι ελληνικές σειρές και θα βάλετε αυτήν; Τόσα σήριαλ έχει κάνει το Mega.

Την ίδια μέρα, την 1η Ιουλίου, και ο Νίκος Μουτσινάς θα μας πει καλό καλοκαίρι αφού το Καλό μεσημεράκι θα ρίξει επίσης αυλαία για τη φετινή σεζόν. Την επομένη, το Σάββατο 2 Ιουλίου δηλαδή, τελειώνει και το Masked Singer. Και πέντε μέρες αργότερα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου έρχεται ο τελικός του Survivor. Πάει κι αυτό –  δεν σχολιάζω τίποτα, διότι όλο τον καιρό που μεταδίδεται να το είδα συνολικά... 10 λεπτά; Κάπου τόσο.

Τα Mad Video Music Awards 2022 θα μεταδώσει το Mega την Παρασκευή 1η Ιουλίου στις 21:00. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν κατά τη διάρκεια προβών, αρκετούς καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν φέτος στη σκηνή. Ανάμεσά τους και ο Αναστάσιος Ράμμος ο οποίος ρωτήθηκε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάει. Να πάω τουαλέτα, απάντησε. Πάλι καλά που δεν μας είπε και τι κάνει στην τουαλέτα (Eδώ να σημειώσω ότι φυσικά και το Black Out δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Απορώ που βγήκε και τη φετινή). Και η γλυκύτατη με την υπέροχη φωνή Ήβη Αδάμου θα είναι στα ΜAD. Αλλά πόσες ακόμα φορές θα ρωτηθεί πως καταφέρνει και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Αθήνας; Το παίρνει με τα πόδια.

Χθες το Star ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία για 8η συνεχή χρονιά θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές με την επιτυχημένη εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Καλά, έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα ότι η Ζήνα θα πήγαινε κάπου αλλού.

Εκεί στη Super Κατερίνα μας έχετε κουράσει με τις συχνές εντάσεις σας. Τρεις την ώρα τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα ξανά. Φτάνει πια.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια με τις οδηγίες του Μανούσου Μανουσάκη ενώ το κανάλι μας ενημέρωσε επιπλέον για όλο το καστ. Έτσι λοιπόν πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Αναστασία Παντούση, Όμηρος Πουλάκης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σωτήρης Χατζάκης, Φίλιππος Σοφιανός, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Άννα Μάγκου, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαριάνθη Σοντάκη, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λάμπρος Κτεναβός, Πέρης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Μαρκάτης, Μαρία Παπαφωτίου, Ηρώ Μουκίου, Πέτρος Ξεκούκης, Εύα Σιμάτου, Δήμητρα Σιγάλα, Μαριάννα Κιμούλη, Γιώργος Ματαράγκας, κ.ά.

Οι πρώτες τοποθεσίες των γυρισμάτων είναι το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο για τις ανάγκες της σειράς. Η συνέχεια του Κόκκινου Ποταμιού θα εξελιχθεί σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες οι οποίες εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την τραγική καταστροφή της το 1922. 

«Η υπερπαραγωγή του Κόκκινου Ποταμιού - Η Συνέχεια, με το πολυπληθές καστ, συγκεκριμένα 220 σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και με περισσότερους  από 2.500 σε  βοηθητικούς, θα συνεχίζει τα γυρίσματα ανά την Ελλάδα. Πρώτοι σταθμοί η Θεσσαλονίκη, το Μεταξοχώρι, τα Αμπελάκια στη Λάρισα, η Βέροια αλλά και η ΞάνθηΦυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής» καταλήγει η ανακοίνωση του σταθμού.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου με το διπλό επεισόδιο 7ο & 8ο της σειράς Ψέματα, ξεκινάει τρόπον τινά ο δεύτερος κύκλος της (άλλωστε και η πρωτότυπη σειρά του BBC, Liar, σε δυο σεζόν ολοκληρώθηκε με 6 επεισόδια έκαστη). Οπότε και η ελληνική εκδοχή θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια. Έτσι στην ιστορία μπαίνουν ο Ιωάννης Παπαζήσης στον ρόλο του Πέτρου Δημακέα (φίλος του Ανδρέα) και η Ζέτα Δούκα η οποία θα υποδυθεί την αστυνόμο Α’ Νόρα Χατζίδου. Τα Ψέματα θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου, επίσης με διπλό επεισόδιο. 

Δυο μέρες τώρα, Σασμός, Η γη της Ελιάς και Άγριες Μέλισσες έχουν καπαρώσει αντίστοιχα τις τρεις πρώτες θέσεις του ημερήσιου top 10 τηλεθέασης. Οι Άγριες Μέλισσες τελειώνουν και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών φυσικά αυξάνεται.

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης για τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα. Χθες, η εκπομπή κατέγραψε 24%, στο δυναμικό κοινό 18-54 χρόνων, την υψηλότερη επίδοσή της, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα.

Η ώρα η καλή εύχομαι και στην αγαπημένη Άννα Πρέλεβιτς.

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ