Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Moυντιάλ, ριάλιτι, σειρές και ευτυχώς χωρίς Super Mammy το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Το καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε σήμερα -σαν άλλοτε προ Covid δηλαδή τότε που συναντιόμασταν από κοντά (σ.σ. πέρσι η παρουσίαση έγινε διαδικτυακά)- από τους ανθρώπους του καναλιού του Αμαρουσίου. Τόπος συνάντησης ήταν το all day bar restaurant Hide & Seek στο Χαλάνδρι και μάθαμε από πρώτο χέρι τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για την ερχόμενη σεζόν 2022-2023.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λεβέντης στην επίσημη πρώτη του μάλιστα αφότου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος ΑΝΤ1, Μακεδονία ΤV και Antenna Studios, ο οποίος τόνισε ότι υπηρετεί το όραμα του ΑΝΤ1 και ότι το νέο πρόγραμμα του σταθμού στηρίζεται όπως πάντα στο τρίπτυχο αντικειμενικότητα, αξιοπιστία και ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

Αμέσως μετά συνέχισε ο γενικός διευθυντής προγράμματος ANT1 TV, Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος μας παρουσίασε όλο το πρόγραμμα επισημαίνοντας ότι το κανάλι είναι έτοιμο να πάρει ξανά τα ηνία. Μετά το τέλος της παρουσίασης ως είθισται, έγιναν ερωτήσεις, εύκολες αλλά και ... δύσκολες. Πάντως μάθαμε αρκετές λεπτομέρειες. Όχι φυσικά για Το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά για πολλά άλλα.

Μουντιάλ

Από 21 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι φυσικά το Μουντιάλ με τους αγώνες να καπαρώνουν θέση στην prime time ζώνη. Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει 32 αγώνες και ισάριθμους ο ΑΝΤ1+. Θα γίνουν και δυο εκπομπές η μονόλεπτη Στόχος για Μουντιάλ και Ο δρόμος για το Κατάρ (από 2/11).

Παγιδευμένη.... Μάγισσα

Το μενού των σήριαλ περιλαμβάνει καταρχάς δυο κωμωδίες: «Ποιος Παπαδόπουλος» – με πρωταγωνιστές τους Μαριάννα Τουμασάτου, Ελένη Ουζουνίδου, Κρατερό Κατσούλη, Γιάννη Δρακόπουλο, Βασίλη Κολοβό- και «Εκτός Υπηρεσίας» - με Πάνο Βλάχο, Άνδρη Θεοδότου, Αλέξανδρο Βιδαλάκη, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκο Ορφανό-. Ακολουθούν η μίνι σειρά, Σμύρνη μου αγαπημένη (διαθέσιμη αυτό το διάστημα στο ΑΝΤ1+), το αστυνομικό σήριαλ Παγιδευμένοι (με Μιχάλη Λεβεντογιάννη) και το πουλέν του σταθμού Η Μάγισσα. Η νέα σειρά εποχής των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη με σκηνοθέτη πάλι τον Λευτέρη Χαρίτο, η οποία όμως θα βγει στον «αέρα» από τον Ιανουάριο του 2023. Κεντρική πρωταγωνίστρια η Έλλη Τρίγγου. Η ιστορία εκτυλίσσεται στην παραδοσιακή Μάνη του 1820, κατά τα χρόνια της τουρκοκρατίας και κατά των ιστορικών διεργασιών της ελληνικής επανάστασης.

Family Game

To καινούργιο τηλεπαιχνίδι Family Game με συμμετέχοντες δυο οικογένειες, τα μέλη των οποίων θα διαγωνίζονται σε γνώσεις και παιχνίδια. Θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο ενώ ως οικοδεσπότες θα δούμε ντουέτο παρουσιαστών.  Φυσικά συνεχίζονται Rouk Zouk και Rouk Zouk Special με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Όπως επίσης πήρε πράσινο φως και το καθημερινό 5Χ5 με τον Μάρκο Σεφερλή. Εδώ να αναφέρω ότι το Super Mammy, ολοκλήρωσε την τηλεοπτική διαδρομή του. Δεν συμπεριλήφθηκε στο νέο πρόγραμμα που μας παρουσιάστηκε, οπότε το συμπέρασμα είναι ότι τέλειωσε. Ευτυχώς!. Ακουγόταν ότι θα γυρίζονταν κι άλλα επεισόδια.

«Εκατομμυριούχος» με άρβυλα...

Η επιτυχία του σταθμού, Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος φυσικά και θα συνεχιστεί από Σεπτέμβρη έως τέλη Οκτωβρίου. Έπειτα τη σκυτάλη θα πάρουν από 1η Νοεμβρίου οι Ράδιο Αρβύλα αλλά και το Βινύλιο που θα ολοκληρωθούν το Πάσχα. Οπότε αμέσως μετά θα ξεκινήσει πάλι ο Εκατομμυριούχος. Να σημειώσω ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει και με το The 2night show τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη).

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα παρουσιάσει το εβδομαδιαίο ριάλιτι επιχειρηματιών Dragons Den το οποίο θα έρθει στις οθόνες μας από Ιανουάριο του 2023. Το κανάλι μας ανακοίνωσε για μια ακόμη φορά και το ριάλιτι Im a celebrity get me out of here. Τώρα όμως, όπως επισημάνθηκε, είναι πιο κοντά από ποτέ για να γίνει. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Νότιο Αφρική. Θα συμμετάσχουν 12 διάσημοι και η ελληνική εκδοχή θα είναι πιο χιουμοριστική συγκριτικά με τα αντίστοιχα που έχουν γίνει στο εξωτερικό. Προς το παρόν δεν έχει συζητηθεί ποιος θα το παρουσιάσει. 

Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ως γνωστόν θα υπάρξει ανανέωση καθώς οι Πρωινοί τύποι μας αποχαιρέτισαν ενώ συνεχίζει η Φωτεινή Γεωργίου με την εκπομπή Υγεία Πάνω απ’ όλα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου θα επιστρέψει στο καθιερωμένο του ραντεβού με το Ενώπιος Ενωπίω, το οποίο μετράει περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Ωστόσο λόγω προεκλογικής περιόδου όπως αυτή που θα διανύσουμε, θα «μεταμορφώνεται» και σε πολιτική εκπομπή με αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο. Τέλος να αναφέρω ότι ο Τάσος Τέλλογλου θα συνεχίσει τις μεγάλες έρευνες με το Special Report οι οποίες θα παρουσιάζονται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ