Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Οι «Παγιδευμένοι» σε ιδιωτική προβολή και τα νέα πρότζεκτ του ΑΝΤ1

Δυο σπουδαίοι έλληνες ηθοποιοί οι οποίοι υπηρέτησαν με σεβασμό και πίστη την τέχνη τους, έφυγαν από τη ζωή, πλήρεις ημερών, με διαφορά μερικών μόνο ωρών. Κώστα Καζάκο, Ειρήνη Παππά, καλό ταξίδι.

Χθες βράδυ ο ΑΝΤ1 διοργάνωσε αβάντ πρεμιέρ για τη νέα του σειρά (το πουλέν του σταθμού), Παγιδευμένοι, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι. Η σειρά μου άρεσε πολύ (περισσότερο από το σήριαλ Κάνε ότι κοιμάσαι της ΕΡΤ). Έχει σασπένς, ωραίο καστ Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ταμίλα Κουλίεβα, Στάθης Σταμουλακάτος, Σοφία Φαραζή, Πέτρος Λαγούτης, Σόλων Τσούνης, Ντίνα Μιχαηλίδη, και πλοκή. 

Οι πρωταγωνιστές Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Ο φόνος ενός κοριτσιού ενώνει τον δρόμο ενός εισαγγελέα, του Δημήτρη Μαρκέτου (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) με τη νεαρή δικηγόρο Άννα Ροδίτη, την οποία υποδύεται η ανερχόμενη ηθοποιός Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Θα σταθώ ξεχωριστά στη νεαρή πρωταγωνίστρια, η οποία κέρδισε δικαίως τον ρόλο ανάμεσα σε 120 συναδέλφους της. Προσωπικά τη βρήκα εξαιρετική και θεωρώ ότι ο ρόλος της ταιριάζει γάντι. Γεννημένη το 1994, με διπλή καταγωγή Ελλάδα-Πολωνία, μιλάει Αγγλικά, Πολωνικά και Περσικά. Τέλειωσε το Εθνικό Θέατρο και το 2017 έπαιξε στην παράσταση, Πόθοι κάτω από τις λεύκες. Αμέσως μετά, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, όπου ζούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όταν συμφώνησε για τον ρόλο της στη σειρά Παγιδευμένοι, επέστρεψε στη βρετανική πρωτεύουσα, έκλεισε τα πάντα και σε μια μέρα, ξανά ήρθε στην Ελλάδα. Μετά το τέλος της προβολής τα είπαμε λίγο με τη Μάρθα. Πέρα από το γεγονός ότι είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, μου άρεσε επιπλέον ότι είναι ένα κορίτσι προσγειωμένο και καθημερινό. Νομίζω ότι οι χαρακτήρες των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς σηκώνουν μεγάλη εξέλιξη. Στα συν του σήριαλ θα αναφέρω και την ωραία μουσική, την οποία υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής.

Δεν θα κάνω spoiler αλλά θα δώσω κάτι μικρό.. Στο πρώτο επεισόδιο κάνει γκεστ εμφάνιση ένα πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο. Έχει και υπουργείο.

Επιπλέον η βραδιά έκρυβε και αρκετά τηλεοπτικά νέα. Πληροφορηθήκαμε ότι όντως ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά θα συμπαρουσιάσουν το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1, Family Game. Μάλλον από Οκτώβριο. Η Μάγισσα, η νέα φιλόδοξη παραγωγή των δημιουργών των Άγριων Μελισσών, Μελίνας Τσαμπάνη & Πέτρου Καλκόβαλη, ολοκληρώνει τη διαδικασία των ρεπεράζ ενώ τα γυρίσματα θα αρχίσουν τέλη Οκτωβρίου. Το μπάτζετ το οποίο προοριζόταν για το πολύπαθο ριάλιτι Im a celebrity get me out of here, το οποίο τελικά δεν θα κάνει ο ΑΝΤ1 (εγκατέλειψε εντελώς το πρότζεκτ, το πήρε ο ΣΚΑΙ), θα καταμεριστεί σε άλλα νέα φορμάτ. Τέλος, όπως μάθαμε, μετά τον Ιανουάριο, όλες οι ελληνικές σειρές του συνδρομητικού ΑΝΤ1+, θα μεταδοθούν από τον δωρεάν ΑΝΤ1.

Πάντως εγώ – αν και δεν γνωρίζω από σχετικά διαδικαστικά- δεν θα δημιουργούσα ποτέ τον ΑΝΤ1+. Απεναντίας αν υπήρχε μπάτζετ για αυτά τα προγράμματα, θα τα προωθούσα αμέσως και θα «έχτιζα» τις ζώνες του Σαββατοκύριακου του καναλιού, που κακά τα ψέματα, το γουικ εντ ο ΑΝΤ1 είναι λίγο dead. Δεν ξέρω πόσο απλά είναι τα πράγματα, που σίγουρα δεν θα είναι. Μια σκέψη κι έναν προβληματισμό μοιράζομαι.

Επίσης το Dot δεν πρόκειται να περάσει το κατώφλι του καναλιού του Αμαρουσίου.

Στάθης Σταμουλακάτος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Βασίλης Τριανταφύλλου, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Έμαθα όμως και τα νέα θεατρικά σχέδια του Στάθη Σταμουλακάτου, o οποίος έχει ανανεωθεί πάρα πολύ. Ο εξαιρετικός ηθοποιός ο οποίος πέρσι εντυπωσίασε στην τηλεοπτική Σκοτεινή θάλασσα του Mega ενώ έπαιζε και στην Ποντικοπαγίδα, ετοιμάζεται για διπλή παρουσία στο θέατρο. Καταρχάς θα πρωταγωνιστήσει στο υπέροχο έργο του Γιάννη Τσίρου, Αξύριστα πηγούνια, το οποίο θα επαναληφθεί και ο κ. Σταμουλακάτος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Επιπλέον το θεατρικό κοινό θα τον απολαύσει πάνω στο σανίδι σε έναν πολύ κόντρα ρόλο, αφού θα υποδυθεί τον τραβεστί στο καινούργιο έργο Κωλόκαιρος του Αντώνη Τσιοτσιόπουλου το οποίο θα ανεβεί στο θέατρο Τζένη Καρέζη στις 24 Οκτωβρίου. Τον θίασο συμπληρώνουν οι: Θάνος Αλεξίου, Βασιλική Διαλυνά, Στέλιος Δημόπουλος, όπως επίσης και ο συγγραφέας. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Παλούμπη.

Περίσσεψαν θέσεις και ιδέες για την κάλυψη των πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών κι έτσι κατέφτασαν και δικηγόροι. Το έχω ξανά πει. Το Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά μου άρεσε πολύ και τις δυο ημέρες από την έναρξή του. Αλλά ο νέος της συνεργάτης, ο δικηγόρος Άγγελος Βουράκης μου κάνει εντελώς παράταιρος. Και δεν αναφέρομαι στην τηλεοπτική απειρία του, όλοι θέλουν τον χρόνο τους, αλλά στην ασυνδύαστη νομική του ιδιότητα με τα σχόλιά του για lifestyle θέματα. Μόνο εμένα μου φαίνονται αυτά τα δυο εντελώς ανόμοια; Δεν είναι και δική μου η εκπομπή, δεν μου πέφτει λόγος. Εγώ ως τηλεθεατής απλά σχολιάζω αυτό που βλέπω.

Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στην εκπομπή της έκανε εμφάνιση τζιν οn the rocks. Της πήγαινε πάρα πολύ το look. Η ίδια μπαίνοντας στο πλατό σχολίασε: «Μου λέγανε οι φίλες μου, Κατερίνα μου σε θέλουμε πιο απλή, βάλε κανά τζινάκι. Είπα σήμερα θα βάλω τζιν και από πάνω, πάλι ένα πάρα πολύ ωραίο denim τζάκετ. Αλλά τώρα, στη μούρη, απλή κορίτσια, πρέπει να μου γίνει λοβοτομή». Κατερίνα μου μην απορρίπτεις ποτέ ιδέες.

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ