Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H πρεμιέρα της Φαίης & οι αγαπημένες Σταματίνα-Κατερίνα

Mπορεί το τρέιλερ που ετοίμασε ο ΣΚΑΙ για την άφιξη της Φαίης Σκορδά να μην του κόστισε σχεδόν τίποτα, αλλά τουλάχιστον για το πλατό της νέας της εκπομπής, δεν τσιγκουνεύτηκαν στο κανάλι του Φαλήρου. Τα έδωσαν όλα. Η Φαίη Σκορδά έκανε σήμερα πρεμιέρα και υποδέχτηκε τους τηλεθεατές περπατώντας μέσα σε ένα ομολογουμένως τεράστιο και υπερ-εντυπωσιακό πλατό. Νομίζω ότι είναι από τα ωραιότερα πλατό που έχουμε δει σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Πολύ κομψό σκηνικό (μπλε κουρτίνες, βελούδο)  με χρώματα που δημιουργούν γενικά ζεστή ατμόσφαιρα. 


Η Φαίη ντυμένη στα λευκά κι έχοντας ελαφρώς τρακ (δικαιολογημένα) είπε την πρώτη καλημέρα, πετώντας όμως και υπονοούμενο. «Καλωσορίσατε στον ΣΚΑΪ, καλωσορίσατε στο Πρωινό μας. 20 χρόνια πρεμιέρες, δεν συνηθίζεται ποτέ, αλλά αυτή η πρεμιέρα, αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική για μένα. Μου λείψατε, μου έλειψε να σας μιλάω περισσότερο, μου έλειψε να σας χαμογελάω. Είναι ένα καινούριο ξεκίνημα, αλλά είναι ένα ωραίο ξεκίνημα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» επεσήμανε η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων στα πρώτα της λόγια.

Η πρεμιέρα πάντως μου άρεσε αρκετά. Γρήγορη ροή, αρκετές συνεντεύξεις όπως με Μίλτο Τεντόγλου, Μαρία Μπεκατώρου, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργο Λιανό, Γιώργο Παπαγεωργίου και κεντρική συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου. Βγήκε μέσω Skype και ο Στέλιος Ρόκκος ενώ... ντου στο πλατό για να γίνει τζέρτζελο έκανε ο Νίκος Μουτσινάς. Μαζί με τη Φαίη Σκορδά είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άγγελος Βουράκης. Ο αστυνομικός συντάκτης Θεοδόσης Πάνου, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και στις αστρολογικές προβλέψεις η Βάσια Μαυράκη. Καλή αρχή με πολλές επιτυχίες εύχομαι στην εκπομπή και στην ομάδα. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά. 

Σε άλλη συχνότητα εκείνη του Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισαν στον τηλεοπτικό «αέρα» να ξεκαθαρίσουν πως τίποτα δεν συμβαίνει μεταξύ τους (θυμάστε τα όσα σχολιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και από τις δυο λόγω εκείνων των αυθόρμητων που είχε πει η Καινούργιου για τον πρώην της Β. Σταθοκωστόπουλο με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου). Αρχικά οι δυο παρουσιάστριες έλυσαν την παρεξήγηση μέσω Happy Day ενώ στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή εισέβαλε για λίγο στο πλατό της Super Kατερίνας. «Θα μας ματιάσουν που είμαστε έτσι αγαπημένες» της είπε η Κατερίνα (φορέστε χάντρα θαλασσιά). «Είμαστε άνθρωποι που όταν έχουμε μια παρεξήγηση, τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Είμαστε εδώ και τα λύνουμε, είμαστε επαγγελματίες, μόνο αγαπημένες ξεκινάμε τη σεζόν» τόνισε μεταξύ άλλων η Σταματίνα. Σας πιστεύουμε κορίτσια. Αγάπη μόνο.

«Breakfast, ντέρτια και καημοί» ασχολήθηκαν με το αν υπάρχει σωστός τρόπος να φλερτάρεις. Και ο Ετεοκλής Παύλου για τις ανάγκες της στήλης «φλέρταρε» την Ελένη Καστάνη, η οποία μάλλον δεν έχει ακόμη χαλαρώσει στην εκπομπή; Δεν ξέρω, γιατί κιόλας, δεν με κρατάει η ροή του Breakfast@Star ώστε να το παρακολουθώ. Κάνω ζάπινγκ.

Ο Γιώργος Αμούτζας, ο Νικηφόρος του Σασμού, έδωσε συνέντευξη στη Super Κατερίνα. Πολύ γλυκό παιδί και με ωραίο λόγο. Αλλά σαν πολλές συνεντεύξεις έχει δώσει ήδη από πέρσι. Νισάφι κάπως. Μήπως λίγο να τις περιορίσει;

Μπράβο στον Θανάση Πάτρα για την ωραία συνέντευξη με τον προπονητή της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη, η οποία μεταδόθηκε σήμερα στο Mega Καλημέρα. Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη ζωή του, τη μητέρα του, αλλά και για την οικογένειά του. Με τη σύζυγό του Μαρία, γνωρίστηκαν το 1999. «Η γυναίκα μου και η κόρη μου άλλαξαν την καθημερινότητά τους για να υποστηρίξουν εμένα. Είχα συμφωνήσει μαζί τους ότι το καλοκαίρι είναι δικό τους, τώρα ανήκει στην εθνική και είναι τιμή, πρόκληση και μεγάλη ευθύνη». Στο μεταξύ, να ρωτήσω; Εσάς ο Δημήτρης Ιτούδης σας έχει τηλεφωνήσει; Εγώ περιμένω να χτυπήσει το τηλέφωνο από άγνωστο νούμερο και να ακούσω «coach Ιτούδης εδώ. Αστέρη είσαι στην ομάδα».

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ