Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 Η Ακρίτα επιστρέφει στην τηλεόραση και ο Κουτσόπουλος έγινε μπαμπάς


Έντεκα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική σειρά στο Mega, Τα μυστικά της Εδέμ, που είχαν συνυπογράψει με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση, η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση. Και μάλιστα στον ΑΝΤ1 από όπου το συγγραφικό δίδυμο ξεκίνησε με το πρώτο του σήριαλ, το Γόβα στιλέτο (1993). Στο ίδιο κανάλι είχε μεταδοθεί επίσης η σειρά Στρας (1995).

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο η Έλενα Ακρίτα μέσω Instagram, το βιβλίο της «Τα τάπερ της Αλίκης» θα γίνει σήριαλ στον ΑΝΤ1+. Το σενάριο θα συνυπογράψει η ίδια συγγραφέας – δημοσιογράφος με την Κατερίνα Γιαννάκου. «Αγωνία και τρακ γιατί έχω χρόνια να γράψω για την τηλεόραση» σχολίασε η Έλενα Ακρίτα στο post. Θυμίζω ότι στον ΑΝΤ1 η Έλενα Ακρίτα είχε παίξει επίσης στο σήριαλ των Νίκου Φώσκολου και Ντέλας Φώσκολου, Εις θάνατον, συμπρωταγωνιστώντας με τον Γιώργο Νινιό.

Με τον Γιώργο Κυρίτση έχουν γράψει επίσης μαζί τα σενάρια των καθημερινών σειρών, Στα φτερά του έρωτα (ΕΡΤ1), Βέρα στο δεξί αλλά και του αστυνομικού σήριαλ, Με θέα στο πέλαγο. Τα δυο τελευταία για το Mega. Η Έλενα Ακρίτα έχει παρουσιάσει επίσης το τηλεπαιχνίδι Ο πιο αδύναμος κρίκος και την υπέροχη εκπομπή συνεντεύξεων Φώτα πορείας. «Τα τάπερ της Αλίκης» θα προβληθούν μέσα στο 2023.

Στάλθηκε φυσικά και ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1+ στην οποία τονίζεται: «Η καταξιωμένη ελληνίδα δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας ήρθε σε συμφωνία με το ΑΝΤ1+ και τα Antenna Studios για τη δημιουργία μιας σειράς βασισμένης στο best seller μυθιστόρημά της. Τα τάπερ της Αλίκης που έχουν τιμηθεί από το αναγνωστικό κοινό με το Βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Μυθιστορήματος στα Βραβεία Public 2020, είναι ένα γλυκόπικρο σύμβολο της σκληρής και ταυτόχρονα, τρυφερής Αθήνας της εικοσαετίας 1980-2000, που άλλαξε για πάντα τη σύγχρονη ελληνική ταυτότητα. Μέσα από την τηλεοπτική τους μεταφορά, «Τα τάπερ της Αλίκης» θα φέρουν στο μυαλό όλων αναμνήσεις από μια άλλη εποχή, με θέματα όμως που παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ. H Έλενα Ακρίτα υπέγραψε χθες, 15 Σεπτεμβρίου, επίσημα για τη μεταφορά της σειράς «Τα τάπερ της Αλίκης», δηλώντας “Coming home”. Η σειρά αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+».

Πηγή:Instagram

Και πάμε σε γεννητούρια. Αφού σήμερα έγινε γνωστό ότι ο σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Η ηθοποιός σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Να σας ζήσει.

Επέστρεψε και το αγαπημένο The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου και πολύ χάρηκα. Τα ποσά ανέβηκαν, το ίδιο και οι υψηλές προσφορές των Chasers ενώ άλλαξαν και οι χαμηλές οι οποίες μάλιστα κατά περίπτωση μπορούν να ζημιώσουν τα συνολικά κέρδη της ομάδας αν κερδίσει ο παίκτης ο οποίος πάρει τη συγκεκριμένη χαμηλή προσφορά. Όπως έκανε για πρώτη φορά χθες ο Λεωνίδας, ένας αδύναμος παίκτης, εκνευρίζοντας δικαίως τη Βάσω και τον Χρήστο, οι οποίοι αν και δυνατοί παίκτες στον τελικό δεν κατάφεραν να νικήσουν το Γεράκι. Δεν πειράζει παιδιά. Ήσασταν πάρα πολύ καλοί.

Tη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου σύσσωμοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους μεταδίδοντας λεπτό προς λεπτό τις προετοιμασίες και την τελετή της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Παγκόσμιο «Χαίρε» στην Ελισάβετ, ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη μακροβιότερη μονάρχη της Ευρώπης.

Καλό Σαββατοκύριακο και Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ