Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η λαμπερή βραδιά του Open και η πρεμιέρα του J2US 

 



Θα ξεκινήσω με βραδινό θέμα. Χθες λοιπόν λίγο μετά τις 21.00, οι άνθρωποι του Open μας υποδέχτηκαν στον όμορφο χώρο του Cine Αίγλη Ζαπείου, τον οποίο μεταμόρφωσαν ολοκληρωτικά σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό, ώστε να μας παρουσιάσουν το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Σύσσωμο το κανάλι, από ενημέρωση, ψυχαγωγία (παρουσιαστές και ηθοποιοί), διοίκηση, ήταν φυσικά εκεί, με τις τρεις κυρίες, της Διεύθυνσης Επικοινωνίας & Δημοσίων σχέσεων, Κατερίνα Γκαγκάκη και του Γραφείου Τύπου, Φαίη Κυριακοπούλου και Κατερίνα Βουλγαρίδη να μας καλωσορίζουν θερμά (αφού βέβαια πρώτα τα rapid test έδειξαν αρνητικό αποτέλεσμα). Και βέβαια δεν μπορούσαν να απουσιάζουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ, Γιάννης Λάτσιος, ο Διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, η Διευθύντρια Προγράμματος Χρύσα Μασούρου και ο Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής του σταθμού, Νίκος Αργυρός. 

Ο Γιάννης Λάτσιος με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Μάριο Αθανασίου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά, Η δική μας οικογένεια. 
Το βίντεο με τα πρόσωπα της ενημέρωσης και τους ηθοποιούς που παίζουν φέτος στα τρία σήριαλ του καναλιού, ήταν εξαιρετικό. Γρήγορο, έξυπνο, με χιούμορ και με τα πρόσωπα να παρουσιάζουν την πιο ανθρώπινη πλευρά τους. Όλοι έκαναν παιχνίδι φυσικά με τη λέξη Open. «Τι θέλεις να σου πω; Opensexual σου κάνει;» ρωτάει ο Δημήτρης Καμπουράκης ενώ το τηλεοπτικό του ταίρι στην Ώρα Ελλάδος, Παναγιώτης Στάθης, μας φανέρωσε ότι έχει πολύ ωραία φωνή όταν τραγουδάει. Στο Just the 2 of us αυτό το γνωρίζετε; 

Δημήτρης Καμπουράκης, Παναγιώτης Στάθης 

Η Κατερίνα Γκαγκάκη με τον Θέμη Γεωργαντά και τη Μελίνα Ασλανίδου 

Το κερασάκι ήταν η ατάκα του νεοαφιχθέντα Γιάννη Μπέζου: «Να αυτά δεν μπορώ». Ο ηθοποιός θα δοκιμαστεί φέτος για πρώτη φορά ως παρουσιαστής στο Open κρατώντας τα ηνία της μουσικής εβδομαδιαίας εκπομπής «Ό,τι αγαπώ». «Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους. Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία» επισημαίνει ο ίδιος σε σημείωμά του. Καλή σεζόν Open.

Από τη μια κατανοώ τους ρεπόρτερ των εκπομπών που τρέχουν πίσω από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου. Από την άλλη δεν μπορώ να ακούω και ερωτήσεις τύπου: «Πώς νιώθετε;», «Σε αυτόν τον αγώνα είστε μαζί;», «Στέκεστε πάντα στο πλευρό του». Στο πλευρό του και στο συκώτι του...

Κατερίνα Καινούργιου και Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορούσατε πάντως πολύ εύκολα να τα κουβεντιάσετε και εκτός τηλεοπτικού αέρα (εξάλλου στο ίδιο κτίριο βρίσκεστε) για Βασίλη Σταθοκωστόπουλο & Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία σημειωτέον ανακοίνωσε σήμερα στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων μηνών. Με το καλό εύχομαι και με έναν πόνο.

Από την άλλη, η Δανάη Μπάρκα σήμερα στο πλαίσιο της εκπομπής της, χάνοντας σε challenge με τον Άρη Καβατζίκη (θαλάσσιος αγώνας πάνω σε SUP), έπρεπε να τηλεφωνήσει στη Φαίη Σκορδά και χορεύοντας να της τραγουδήσει «Νταρι νταρι νταρι νταρι στο γιαλό πετούν οι γλάροι’. Όπως κι έγινε. Πλάκα είχε. Τώρα, γνωρίζουμε ότι η Φαίη έχει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 9.40. Ε το ίδιο μεσημέρι το κανάλι θα της διοργανώσει media event. Μάλλον κάπου βόρεια. Θα μας ενημερώσει ο σταθμός σύντομα. Mια και ανέφερα τον ΣΚΑΙ. Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου, η νέα του σειρά, ΣτΟργή, με τη Μαρία Ναυπλιώτου (τα γυρίσματα του σήριαλ ολοκληρώθηκαν ήδη από τον Ιούλιο) και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το The Voice, με την ίδια σύνθεση σε coaches: Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό. Αυτές τις μέρες εξελίσσεται η διαδικασία των οντισιόν.

Εκεί στον αγαπημένο Alpha να σας πω ότι τo πλατό στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων θυμίζει λίγο σχολική αίθουσα. Η κομψότατη, ευγενέστατη και ψηλή Μαρία Νικόλτσιου μοιάζει σαν δασκάλα όπως στέκεται δίπλα στους τρεις συναδέλφους της οι οποίοι κάθονται ήσυχα ήσυχα πίσω από desk, το οποίο όμως είναι πολύ χαμηλό. Το desk φταίει. Μόνο η κιμωλία και ένας μαυροπίνακας λείπουν.

Just the 2 of us: Οι συζητήσεις με τους συμμετέχοντες για τον νέο κύκλο προχωρούν κανονικότατα και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο στον Alpha φυσικά, και με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη. Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί και γραφτεί ότι βρίσκονται σε επίπεδο συζητήσεων: Δήμος Αναστασιάδης, Demy, Mike, Ιλένια Ουίλιαμς. Επίσης πληροφορήθηκα ότι συζητάνε οι Μπέσσυ Αργυράκη, Παναγιώτης Ραφαηλίδης και Αφροδίτη Γεροκωνσταντή η οποία συμμετείχε στο πρώτο Big Brother του ΣΚΑΙ.

Κλείνοντας να πω ότι το γεγονός πως η Barking Well Media εισχωρεί και στον χώρο της μυθοπλασίας είναι γνωστό. Έμαθα λοιπόν ότι βρέθηκε σενάριο για σειρά και το κανάλι με το οποίο έχει συμφωνήσει η Barking Well Media να το μεταδώσει είναι το Star. Το σήριαλ θα βγει στον αέρα μετά τον Ιανουάριο του 2023.

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ