Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Καίτη, η Σοφία και η χλιαρή «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»


Ουφ... ησύχασα τελικά που η Καίτη Γαρμπή είναι όντως η 4η κριτής στο J2US. Μια χαρά το πουλούσαν τόσο καιρό. Βέβαια νομίζω ότι η αναμονή του 4ου κριτή, πιο πολύ ενδιέφερε τις εκπομπές παρά τον κόσμο.

Μια συνέντευξη την οποία ζήλεψαν πολλές εκπομπές και πολλοί παρουσιαστές πέτυχε η Φαίη Σκορδά συναντώντας τη Σοφία Αλιμπέρτη στην Πάρο. Μια πολύ ωραία κουβέντα μεταξύ γυναικών, με σεβασμό, αξιοπρέπεια και ανθρώπινη προσέγγιση. 

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε για όλα και μόνο μπράβο αξίζουν στη Φαίη για αυτή τη συνέντευξη, η οποία φέτος αποφάσισε να βγει πιο μπροστά, να πάρει την εκπομπή της πάνω της και πολύ καλά κάνει. Έπρεπε να το είχε τολμήσει πολύ πολύ καιρό τώρα. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.

Περνάει ο καιρός και οι εκπομπές ψάχνουν τα πατήματά τους. Σαφέστατα δεν έχουν όλες ενδιαφέρον. Και δεν φταίει μόνο η σκαλέτα. Υπάρχουν και αδιάφορα πρόσωπα που κάθονται στις καρέκλες και γύρω από τα τραπέζια, αλλά αυτό πρέπει να το σκεφτούν εκείνοι που τους διάλεξαν.

Από ό,τι λέγεται, προβληματίζονται – μπορεί και να έσκασαν - στον ΣΚΑΙ για τα νέα προγράμματά τους τα οποία δεν έχουν απήχηση. Αντί να προβληματιστούν δηλαδή αρχικά με τις επιλογές τους. Τι περίμεναν δηλαδή; Ότι το Love Island θα σάρωνε; Εγώ που δεν είμαι και διευθυντής προγράμματος ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν μια... μπούρδα. Και απορώ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Της έδειξαν δηλαδή το πρότζεκτ και είπε «Ουάου αυτό θέλω να κάνω». Μη χειρότερα. Όλο λάθος τηλεοπτικές επιλογές κάνει η Ηλιάνα μετά το GNTM. Σχετικά με τις σειρές, Γλυκάνισος και ΣτΟργή. Σταθεροποιήστε τη μέρα και ώρα προβολής τους και δώστε χρόνο να τις μάθει το κοινό.

Ξεκίνησε και η νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, Μαίρη Μαίρη Μαίρη. Το χιούμορ τους το ξέρουμε πολλά χρόνια. Το είδαμε και πέρσι στους Συμπέθερους (στο οποίο γελούσα σε πολλά επεισόδια) και το ξανά βλέπουμε στην καινούργια τους κωμική σειρά στο Mega. Είναι ακόμη αρχή, αλλά τα δυο πρώτα επεισόδια μου φάνηκαν από χλιαρά έως ελάχιστα συμπαθητικά. Μου άρεσαν ο Σπύρος Πούλης – τον θεωρώ εξαιρετικό κωμικό ηθοποιό- και η Κατερίνα Ζαρίφη (χαρά στο κουράγιο σου με πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη).

Παραφωνία στο καστ η Βάσω Λασκαράκη. Ανυπομονείς να τελειώσει η σκηνή της. Επίσης εντελώς αδιάφορη και με χιούμορ προ 20ετίας, η σκηνή με την Πετράνα και η αναφορά στον Άγιο Σαμουήλ. Δεν γελάμε πια με τέτοια αστεία. Είναι παρωχημένα.  

Τα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι της ΕΡΤ, της περασμένης Δευτέρας, ήταν τα καλύτερα που είδαμε έως τώρα.

Στο σήριαλ Φλόγα και Άνεμος ξεχωρίζω Πέγκυ Τρικαλιώτη ως Μαρίκα Κοτοπούλη και Θανάση Τσαλταμπάση ως Δημήτρη Μυράτ. Ειδικά οι κοινές σκηνές τους ήταν τέλειες. 


Από την άλλη αρχίζω και κουράζομαι με τον τρόπο που παίζουν Άρης Λεμπεσόπουλος και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Σπουδαίοι ηθοποιοί φυσικά αλλά πολλές παύσεις και σιωπή στις μεταξύ τους σκηνές. Επίσης, δεν γίνεται να μου μεγάλωσες ξαφνικά σε ένα επεισόδιο τους δυο βασικούς πρωταγωνιστές και όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους να έμειναν ίδιοι και απαράλλαχτοι. Κουλό.

Οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 όλο και κερδίζουν περισσότερους τηλεθεατές και πραγματικά το αξίζουν. Το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης ήταν συγκλονιστικό, ειδικά η σκηνή που ο πατέρας της Άννας – εξαιρετικός ο Δημήτρης Ξανθόπουλος τον οποίο είχαμε δει και στο Έρωτας μετά- έχει μάθει ότι η κόρη του είναι η δικηγόρος του φερόμενου δολοφόνου της αδερφής της, Μυρτώς και τη διώχνει από το σπίτι. Πολύ δυνατή στιγμή. 19,8% ήταν ο μέσος όρος τηλεθέασης της σειράς εκείνο το βράδυ και 804.000 οι τηλεθεατές της.

Πιάσαμε Οκτώβρη αλλά οι πρεμιέρες συνεχίζονται. Αύριο Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στον Alpha ξεκινάει η πολυαναμενόμενη Αυτή η νύχτα μένει, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα & Τρίτη (22.40). Λίγο αργότερα στο Mega επιστρέφει η Δώρα Αναγνωστοπούλου με το Mega Stories (00.10) και πρώτο καλεσμένο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Οι δυο τους συναντιούνται στην Πλάκα και τους Παξούς. 

Άλλωστε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου (22.30) έρχεται στο ίδιο κανάλι η νέα σειρά του δημιουργού Maestro. Την επομένη, επίσης στο Mega αρχίζει ξανά το Celebrity Game Night (21.50) με τη Σμαράγδα Καρύδη αλλά και το Φως στο τούνελ (23.10) με την Αγγελική Νικολούλη.

Όσον αφορά στον ΑΝΤ1. Την ερχόμενη Πέμπτη ανοίγει η αυλαία της εκπομπής Πρόσωπο με Πρόσωπο (23.00) του Νίκου Χατζηνικολάου και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20.00 επανακάμπτουν οι Ράδιο Αρβύλα.

Τέλος, αύριο Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην ΕΡΤ1 αρχίζει το νέο καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Πρωΐαν σε εἶδον τήν μεσημβρίαν» (13.00) με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά. Και όπως θα αναρωτιόταν και η Ζουμπουλία ακούγοντας τον τίτλο: «Τίνος είναι λέει;».

Φιλούμπες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ