Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι καλεσμένοι του Σπύρου, τα “ξεμαλλιάσματα” και η επιτυχία του Χριστόφορου 

13 Νοεμβρίου σήμερα, που σημαίνει ότι απομένουν 42 μέρες έως τα Χριστούγεννα. Το λέω για εσάς που μετράτε ήδη τις μέρες. Να ρωτήσω κάτι. Εσείς πότε στολίζετε το χριστουγεννιάτικο δένδρο; Εγώ προτιμώ πάντα στις αρχές Δεκεμβρίου.

Και καθώς ξεκίνησα σε εορταστικό mood λέω να παραμείνω σε αυτό το ύφος και να σας πω ότι όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα έκτακτο τύπου Στην υγειά μας πρότζεκτ – για τις μέρες των εορτών που έρχονται. Όπως έμαθα είναι για την Πρωτοχρονιά και θα παρουσιαστεί στην ΕΡΤ. Πληροφορήθηκα ότι μεταξύ των καλεσμένων θα είναι επίσης πρόσωπα της κρατικής τηλεόρασης. Δηλαδή ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη, ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Χρήστος Νικολόπουλος. 

Παρεμπιπτόντως να πω ότι η σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος, εξελίσσεται όλο και καλύτερα. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Τάσο Γιαννόπουλο και στη Φωτεινή Μπαξεβάνη, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί, όπως επίσης και αρκετοί από τους νέους ηθοποιούς (Αλέξανδρος Piechowiak, Βίκυ Μαϊδάνογλου -φωτογραφία-, Γεωργία Μεσαρίτη).

Στο καστ της σειράς μπαίνει και η Ντόρα Μακρυγιάννη (Γυναίκα χωρίς όνομα, Ήλιος) η οποία ήδη ξεκίνησε γυρίσματα.

Αν και όπως έχω ξανά γράψει, το ειδύλλιο του Maestro Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την 19χρονη Κλέλια, μ’ αφήνει παγερά αδιάφορο (κοινώς Πλήττω, όπως έλεγε και η αγαπημένη Σωσώ), δεν νιώθω φυσικά το ίδιο για τις υπόλοιπες ιστορίες. Σε κάθε επεισόδιο η σειρά μου αρέσει όλο και περισσότερο. 

Στο πρόσφατο της Πέμπτης, η Μαρία (Μαρία Καβογιάννη) μας αφηγήθηκε την ιστορία της και μείναμε για ακόμα μια φορά προσηλωμένοι στο ταλέντο της ηθοποιού. Μου άρεσε πάρα πολύ και ο τρόπος όλο νόημα με τον οποίο έκλεισε το επεισόδιο. Η Μαρία καθάριζε ένα ψάρι ενώ μας προετοίμαζε για το μέλλον της ιστορίας λέγοντας «Όλα θέλουν τον χρόνο τους για να γίνουν». Συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την επιτυχία του Maestro που αγάπησε και το Netflix και πήρε τα  παγκόσμια δικαιώματα της επιτυχημένης ελληνικής σειράς (η πρώτη για την οποία συμβαίνει). Η πρεμιέρα της σε κοινό σε όλο τον κόσμο θα γίνει για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Για το τουιτεροξεμάλλιασμα Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – Φωτεινής Πετρογιάννη θα πω μόνο τα εξής: Η συγγνώμη άργησε πολλά χρόνια. Κατόπιν εορτής και εκφρασμένη σε συγκεκριμένη περίοδο, εμένα μου κάνει και λίγο ότι ειπώθηκε για χάρη εντυπώσεων. Επιπλέον με όλο αυτό το ξεκατίνιασμα, ένα είναι σίγουρο. Ότι εκτέθηκαν και οι δυο. Πάμε παρακάτω.

Κάποιοι δήλωσαν ότι θα πήγαιναν και τσάμπα στο Survivor All Star. Ωραία, η παραγωγή προλαβαίνει να αλλάξει τα συμβόλαιά τους; Ο Κώστας Παπαδόπουλος – πρώην παίκτης Survivor- έκανε δηλώσεις στο Πρωινό μας του ΣΚΑΙ και ξεστόμισε πολλές κοτσάνες. Όπως ότι όταν μιλάμε για Survivor All Star, είναι σαν να λέμε Ολυμπιάδα 2004 και πως δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην θέλει να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Αλήθεια; Εγώ σηκώνω πρώτος το χέρι για να σε διαψεύσω. Η μπούρδα πάει σύννεφο.

Εκτός υπηρεσίας. Εκτός τηλεθέασης και ίσως όπως ακούστηκε, και εκτός προγράμματος ANT1 από το 2023. Η κωμική σειρά παρόλο που διαθέτει ένα πάρα πολύ καλό καστ, δυστυχώς δεν αγκαλιάστηκε από το κοινό. Είναι δύσκολος φέτος ο ανταγωνισμός στη βραδινή prime time ζώνη. Αρκετά προγράμματα ζορίζονται. Και αλήθεια τώρα, πόσα σήριαλ να προλάβουμε να δούμε οι τηλεθεατές; Καλά που υπάρχουν web tv, οι υβριδικές τηλεοράσεις και το ertflix, και μπορούμε να δούμε δυο τρεις ακόμα σειρές.

Επικροτώ την κίνηση του Mega που αποφάσισε η καταδίωξη να μη σταματά ούτε το Σαββατοκύριακο. Από χθες λοιπόν, το The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου, θα προβάλλεται και τα Σαββατοκύριακα στις 18.30. Well done.

Ποια παρουσιάστρια αποκαλούν οι συνεργάτες της μεταξύ τους Καίτη;

Φιλούμπες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ