Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

 H τηλεοπτική επιστροφή της Κίτσου και ο Γρηγόρης εις τριπλούν στον ΑΝΤ1

 


Δυο χρόνια μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στην τηλεόραση με έναν ακόμα δυνατό ρόλο πρωταγωνιστώντας στη νέα μίνι σειρά του Alpha, Να με λες μαμά. Η ταλαντούχα ηθοποιός, έχοντας ολοκληρώσει τις φετινές θεατρικές της υποχρεώσεις, με τη sold out παράσταση Γέρμα, έχει ξεκινήσει κιόλας γυρίσματα. Η ίδια χθες μέσω instastory μας αποκάλυψε ότι βρίσκεται κιόλας στη δεύτερη βδομάδα γυρισμάτων. Θεωρώ ότι η Μαρία έκανε πολύ καλά και απείχε τηλεοπτικά μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών και επανακάμπτει τώρα που η ίδια το επιθυμεί. Είναι μια επιστροφή η οποία πιστεύω ότι θα χαροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τους τηλεθεατές. Η Μαρία Κίτσου ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του Alpha, όπως ισχύει και το αντίστροφο, μια και το κανάλι της Κάντζας είναι ένας σταθμός ο οποίος στηρίζει και σέβεται τη μυθοπλασία παρουσιάζοντάς μας πάντα πολύ ωραίες σειρές.

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τρεις εκπομπές θα αναλάβει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 με τον οποίο ήδη ανανέωσε το συμβόλαιό του όπως ενημέρωσε και επίσημα το κανάλι του Αμαρουσίου χθες Δευτέρα 11 Μαρτίου. Ο παρουσιαστής θα βρίσκεται και πάλι «στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; και The 2Night Show» αλλά θα «βάλει την υπογραφή του και σε ένα νέο ταξιδιωτικό project του ΑΝΤ1..» καταλήγει η ανακοίνωση. Το έχω γράψει και παλαιότερα... Overdose θα πάθουμε οι τηλεθεατές με τον Αρναούτογλου.

Πραγματικά έχω κουραστεί πια με το θέμα γιατί έφυγε η Μαρία Κορινθίου από το Πρωινό, και η ανάμειξη του Λιάγκα και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Αισθάνομαι ότι θα περάσουν χρόνια και τη Μαρία Κορινθίου ακόμα θα τη ρωτάνε γιατί έφυγε από το Πρωινό. Θα είναι σαν αυτό με τον Χρήστο Λούλη και τη Ζέτα Μακρυπούλια που μια δεκαετία – και βάλε- μετά, ακόμα τον ρωτάνε για όσα είχε πει για εκείνη το 2011.

Πολλές φορές έχω εκφράσει πόσο συμπαθώ την Ελεονώρα Μελέτη και πόσο πολύ μου αρέσει όταν κάνει συνεντεύξεις. Οι περισσότεροι συνάδελφοι νοσταλγούμε την εκπομπή της Μεσάνυχτα που παρουσίασε στον Alpha. Με τη σημερινή της συνέντευξη με τον Λάκη Λαζόπουλο για το Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά πόσο ωραίες κουβέντες είναι ικανή να κάνει. «Οι αναμνήσεις είναι σαν κλεισμένα ποτάμια.. Οι μνήμες σε κατακλύζουν και υγροποιούνται» της εξομολογήθηκε μεταξύ πολλών άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας για την απώλεια της συζύγου του.

Αγαπώ Κάνε ότι κοιμάσαι και δεν χάνω επεισόδιο. Αλλά πραγματικά αν ο σεναριογράφος Γιάννης Σκαραγκάς θέλει να μας κάνει πιο πόλυ να γελάσουμε με το νέο ειδύλιο Καμβύση – Ίσσαρη, μια χαρά το κατάφερε.

Aν αγαπάτε το θέατρο και θέλετε να δείτε ένα έργο με μπόλικα μηνύματα τροφή για σκέψη, τα οποία θα σας αφυπνίσουν και θα σας προβληματίσουν, κλείστε εισιτήριο για το The Doctor με τη Στεφανία Γουλιώτη στο Αμφι-Θέατρο Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.

Ξέρετε ορισμένες φορές δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μια και μόνο αγκαλιά είναι αρκετή για να κάνετε έναν άνθρωπο να αισθανθεί λίγο πιο δυνατός. Φιλούμπες

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H νέα άφιξη – έκπληξη στους «Παγιδευμένους» και οι σταθερές Ναταλία & Σία   Χθες βράδυ οι Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 μας αποχαιρέτισαν για το καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για το φθινόπωρο. Το φινάλε της πρώτης σεζόν, κατά τη γνώμη μου, ήταν αντάξιο με όλες τις έντονες στιγμές που μας χάρισε αυτό το σήριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. 13.600 tweets καταμετρήθηκαν συνολικά κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του επεισοδίου της σειράς. Ανεξάρτητα από τα ποσοστά τηλεθέασης, κατά γενική ομολογία – και όχι επειδή παρακολουθώ φανατικά τη σειρά- οι Παγιδευμένοι αποτέλεσαν δικαίως τηλεοπτικό hit της σεζόν. Τα γυρίσματα του Α’ κύκλου ολοκληρώθηκαν μόλις στις 3 Ιουλίου και σύντομα οι συντελεστές θα συναντηθούν ξανά για να συνεχίσουν την ιστορία του δεύτερου κύκλου. Μάλιστα, όπως έμαθα, στη δεύτερη σεζόν, στο καστ πρόκειται να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς. Με λύπη όμως έμαθα ότι στον επόμενο κύκλο θα μας αποχαιρ
 Ο «Μάρκος Λάσκαρης» στον Alpha και το νέο στοίχημα της ΕΡΤ Αφρικανική σκόνη είναι παιδιά, θα περάσει. Ας κάνουμε υπομονή και όχι την τρίχα τριχιά. Ξεκινάω με τηλεοπτικά νέα. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ο τηλεοπτικός Μάρκος Λάσκαρης της αγαπημένης Μάγισσας του ΑΝΤ1, τη νέα σεζόν μετακομίζει στον Alpha . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έκλεισε- ήδη για να πρωταγωνιστήσει στην καινούργια σειρά του καναλιού, Διάφανη Αγάπη. Η σειρά βασίζεται σε ιταλικό φορμάτ το οποίο είναι εμπνευσμένο από το επιτυχημένο ρομαντικό θρίλερ του 1990, Αόρατος εραστής με πρωταγωνιστές τότε, τον αξέχαστο Πάτρικ Σουέιζ και τη Ντέμι Μουρ. Πάντως η σειρά δεν θα είναι καθημερινή. Άλλωστε τον Σασμό στην prime time θα αντικαταστήσει άλλο σήριαλ βασισμένο σε μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη. Όπως έγινε γνωστό από το κανάλι τη νέα σεζόν επιστρέφει και το Deal (στη ζώνη των 20.00) ενώ το μενού της μυθοπλασίας περιλαμβάνει και νέα μίνι σειρά, με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.   Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μα
  H M πέττυ, η Ναταλία, ο Κώστας και οι βραδινές πρεμιέρες της Δευτέρας   Τουλάχιστον τηλεοπτικά καθόλου αδιάφορο δεν ήταν το Σαββατοκύριακο που αφήσαμε πίσω μας. Τρεις εκπομπές, μια γνώριμη και δυο ολοκαίνουριες, μπήκαν στο τηλεοπτικό τερέν και είχαν ενδιαφέρον. Καταρχάς το πρωί του Σαββάτου έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η υπέροχη Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή I love Σου Κου. Μαζί της είναι οι Δημήτρης Μακαλιάς, Τάσος Μπιμπισίδης και Τζο Κουτσοκώστα. Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το κανάλι του Αμαρουσίου ενεργοποίησε ξανά την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου επιλέγοντας ένα πολύ ταλαντούχο πρόσωπο. Η Μπέττυ έχει πάρα πολύ έξυπνο χιούμορ, έχει αμεσότητα, γρήγορα αντανακλαστικά και ομαδικό πνεύμα το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τηλεόραση. Και φαίνεται ότι η εκπομπή άρεσε πολύ στους τηλεθεατές καθώς απέσπασε διψήφια ποσοστά τηλεθέασης με το καλημέρα σας. Μια ξεκάθαρα ψυχαγωγική εκπομπή, που τόσο έχει λείψει αυτό το είδος από την τηλεόραση, την οποία παρακολούθησα ευχάριστ